0
Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο με τον αστυνομικό, ο οποίος ξεκίνησε με σούζα σε φανάρι στην Θεσσαλονίκη. Το βίντεο έχει τραβηχτεί στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης κοντά στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας και η Εβίτα Βαρελά μίλησαν στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο Mega» και αναφέρθηκαν στο περιστατικό.


Η δικηγόρος από την πλευρά της σημείωσε: «Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι κάποιος αστυνομικός σε έναν δρόμο πολυσύχναστο αποφασίσει να κάνει μια σούζα, θα σας πω ότι κακώς έγινε, δεν ξέρουμε όμως πως έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Διερευνώνται όλα τα πραγματικά περιστατικά, θα αναλυθεί το βιντεοληπτικό υλικό. Ο κύριος Μπαλάσκας που οδηγεί δίκυκλες μοτοσικλέτες θα μας πει ακριβώς. Δεν μπορεί να ξέρω ποια είναι τα πραγματικά περιστατικά. Είναι σημαντικό να παίρνουμε αποστάσεις όταν δεν γνωρίσουμε τα πραγματικά περιστατικά».

«Σιγά τα ωά»

«Κάτι ψιλοσούζες τiς έχω κάνει κι εγώ στη ζωή μου», είπε αρχικά ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μια μικρή απρέπεια ενός αστυνομικού με μια σούζα, σιγά τα ωά. Έχει γίνει ΠΔΕ, ούτε καν ΕΔΕ. Αν πάει σε ΕΔΕ, θα τιμωρηθεί ο αστυνομικός με 10 άντε 15 ευρώ, γι' αυτήν την μικροσούζα, δεν είναι σούζα τεραστίων διαστάσεων. Είναι μια πειθαρχική παραβασούλα για μια μικρή απρέπεια ενός αστυνομικού, που τιμωρείται με ένα μικρό πρόστιμο, σιγά τα ωά. Είναι μια σούζα, αποτελεί για τον αστυνομικό εν ενεργεία πειθαρχική παράβαση, είναι απρέπεια επί της οδού εν ώρα υπηρεσίας, αν πάει σε ΕΔΕ θα τιμωρηθεί ως προβλέπεται. Τι παραπάνω;», σημείωσε.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top