0
Το βίντεο που δείχνει νεαρούς να επιχειρούν να αρπάξουν μια γυναίκα στα διόδια του Αίγιου έχει προκαλέσει σοκ. 

Μάλιστα, όπως ανέφερε το pelop.gr, λίγο αργότερα και μετά τη διαφυγή της γυναίκας, κατάφεραν να την σταματήσουν και για δεύτερη φορά να επιχειρήσουν την αρπαγή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση αφορά πρόσωπα που φέρονται να έχουν εμπλοκή σε κύκλωμα διακίνησης παράνομων μεταναστών. Συγκεκριμένα πριν από 5 μέρες το τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας εξάρθρωσε κύκλωμα, συλλαμβάνοντας δύο άνδρες πακιστανικής καταγωγής, καθώς εντοπίστηκαν 17 αλλοδαποί προς διακίνηση σε αγροικία.

Η γυναίκα που απεικονίζεται στο βίντεο, όπως αναφέρουν πηγές, είναι η σύντροφος του ενός εκ των δύο συλληφθέντων Πακιστανών, η οποία κατευθυνόταν από την Αθήνα στην Πάτρα, προκειμένου να τον επισκεφτεί στα κρατητήρια. 

Οι νεαροί που κρύβονται πίσω από την επίθεση αρπαγής φαίνεται πως είναι μέλη του κυκλώματος που δρουν στην Αθήνα, τα οποία παραμένουν ασύλληπτα και επιχείρησαν να την απαγάγουν προκειμένου να ασκήσουν πίεση στον σύντροφό της να μην δώσει ονόματα από το κύκλωμα στις Αρχές.

Ο ένας εκ των τριών δραστών της αρπαγής έχει ταυτοποιηθεί, με τον ίδιο να δηλώνει πως είναι ανήλικος. Μάλιστα, ήταν ανάμεσα στους 17 αλλοδαπούς που εντοπίστηκαν στην αγροικία, για τον οποίον όμως δεν προέκυπταν στοιχεία πως είχε εμπλοκή με το κύκλωμα. Ωστόσο, ήταν γνώριμος στις Αρχές καθώς είχε εντοπιστεί στο παρελθόν να οδηγεί επικίνδυνα στην περιοχή των Γρεβενών.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top