0
Ρεπορτάζ του Star αποκαλύπτει ποια εκτιμά η ΕΛΑΣ ότι ήταν η διαδρομή που ακολουθήθηκε για να φτάσει το τζιπ από τον ΣΚΑΙ στα χέρια του δολοφονηθέντα Ρουμπέτη.

Το τζιπ των θυμάτων αγοράστηκε έναντι 150.000 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες της Κατερίνας Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Πώς όμως έφτασε στα χέρια του 38χρονου; 

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Star, το αμάξι ανήκει στην εταιρεία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε, στον ΣΚΑΙ, ο οποίος παραχώρησε το όχημα σε ποδοσφαιρικό παράγοντα. 

Εκείνος με τη σειρά του φέρεται να το πούλησε έναντι 150.000 ευρώ σε άνθρωπο της μαφίας των καυσίμων. Στη συνέχεια, ο τελευταίος παραχώρησε το τζιπ στο θύμα του Κορυδαλλού με τα αρχικά Ρ.Β.

Από τα 150.000 ευρώ είχε δοθεί μόνο το ποσό των 75.000 ευρώ, γι’ αυτό και η μεταβίβαση δεν είχε ολοκληρωθεί. 

Η ασφάλεια τώρα θα καλέσει τον ποδοσφαιρικό παράγοντα για να λύσει το μυστήριο και να απαντήσει με ποιους έχει έρθει σε επαφή και τι συναλλαγές είχε κάνει μαζί τους. 

Την ίδια ώρα, κάμερα ασφαλείας έχει «συλλάβει» το αυτοκίνητο των εκτελεστών λίγα μόλις λεπτά πριν οι δολοφόνοι φτάσουν στον στόχο τους. Φαίνονται να κινούνται αργά και ψύχραιμα. 

Άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών ψάχνουν βίντεο, ώστε να δουν τη διαδρομή που προηγήθηκε πριν φτάσουν στον τόπο της εκτέλεσης, αλλά και τη διαδρομή που ακολούθησαν για να διαφύγουν από το σημείο. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top