0
«Το 2010 είδα ξαφνικά το πέος μου να πέφτει το πάτωμα. Απλά έπεσε» λέει ο Μάλκομ ΜακΝτόναλντ από το Νόρφολκ της Αγγλίας. Μια σοβαρή μόλυνση στο αίμα επηρέασε το περίνεο του με καταστροφικά αποτελέσματα. Δέκα χρόνια μετά ο 47χρονος πατέρας δύο παιδιών δηλώνει ότι νιώθει και πάλι άντρας.

Οι γιατροί κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα νέο πέος χρησιμοποιώντας δέρμα και μυς από το αριστερό του χέρι και μια φλέβα από το δεξί του πόδι. Το πλάνο ήταν το νέο όργανο να τοποθετηθεί άμεσα στο σωστό σημείο, όμως λόγω έλλειψης οξυγόνου στο αίμα έπρεπε να βρεθεί μια άλλη λύση.

Οι γιατροί ενημέρωσαν τον ΜακΝτόναλντ πως ο τεχνητός φαλλός θα μπει προσωρινά στον αριστερό του πήχη μέχρι να μπορέσουν να τον μεταφέρουν εκεί που πρέπει. Για πάνω από έξι χρόνια ο Βρετανός ζούσε με ένα πέος στο χέρι του.

«Πήγαινε στην παμπ και οι άνθρωποι με ρωτούσαν, φυσικά έκαναν και αστεία με αυτό. Το καταλαβαίνω, δεν βλέπεις κάθε μέρα έναν άντρα με ένα πέος στο χέρι του. Κατανοώ την αστεία πλευρά του πράγματος. Έπρεπε να το κάνω άλλωστε, δεν είχα κι άλλη επιλογή» λέει ο ΜακΝτόναλντ.

Το περιστατικό στο σούπερ μάρκετ

Κατά τη διάρκεια των έξι αυτών ετών ο Βρετανός έζησε διάφορες περίεργες ιστορίες. «Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ και θα το λέω στα εγγόνια μου είναι η περίπτωση με μια ηλικιωμένη στο σούπερ μάρκετ. Μου ζήτησε να τη βοηθήσω να πιάσει κάτι από τα πάνω ράφι. Καθώς άπλωσα το χέρι μου το πέος βγήκε από το μανίκι και λίγο έλλειψε να τη χτυπήσει στο κεφάλι» λέει χαμογελώντας.

Καθώς ο χρόνος περνούσε συνήθισε να ζει με το... έξτρα βάρος στο χέρι. Στις αρχές του 2022 το πέος τοποθετήθηκε στη σωστή του θέση και ο ΜακΝτόναλντ νιώθει και πάλι ολοκληρωμένος. «Χρειάστηκε ένα χειρουργείο εννέα ωρών. Όταν ολοκληρώθηκε το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κοιτάξω κάτω. Το είδα και ενθουσιάστηκα. Τα είχαν καταφέρει. Μπορείτε να φανταστείτε για έξι ολόκληρα χρόνια ένα πέος να κρέμεται από το χέρι σας. Ήταν ένας εφιάλτης».


Καλύτερο από το προηγούμενο

Η ιατρική ομάδα κατάφερε να κάνει το πέος πλήρως λειτουργικό. Ουρολόγοι και πλαστικοί χειρούργοι δημιούργησαν ουρήθρα και ο 47χρονος ουρεί κανονικά. Επιπλέον τοποθετήθηκαν σωληνάκια και μια μικρή αντλία που επιτρέπουν στον ΜακΝτόναλντ να έχει στύση όποτε τη χρειαστεί. «Είναι ένα σημείο αλλαγής για ολόκληρη τη ζωή μου. Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική να κάνω σεξ και πάλι».

Όσο για την εικόνα ο Βρετανός λέει ότι το τεχνητό πέος είναι καλύτερο από το κανονικό του. «Το σχεδιάσαμε μαζί με τους γιατρούς. Ήταν πρόθυμοι να ακούσουν το πώς ήθελα να είναι και αυτο ηταν εκπληκτικό. Το έκαναν μεγαλύτερο όπως τους το ζήτησα. Δεν υπάρχον πολλοί που μπορούν να πουν ότι έχουν σχεδιάσει το πέος τους» τονίζει.

Ο ΜακΝτόναλντ ελπίζει πως η τοποθέτηση του τεχνητού πέους στη σωστή θέση θα αλλάξει και την τύχη του. Χωρισμένος με δύο παιδιά έπρεπε να ζήσει για έξι χρόνια με έναν φαλλό στο χέρι. «Ο εφιάλτης πέρασε. Η ζωή μου δεν ήταν καλή ως τώρα αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι, μπορεί;» αναρωτιέται,.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top