0
Ο αστυνομικός, ο οποίος - όπως όλα δείχνουν - είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο κύκλωμα ναρκωτικών, συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στον Πειραιά.

«Φίλεψα με ναρκωτικά, δεν έκανα διακίνηση ουσιών». Αυτός φέρεται να ήταν ο ισχυρισμός του αστυνομικου - bodybuilder τη στιγμή που οι συνάδελφοί του, τον οδηγούσαν στο Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ο αστυνομικός ο οποίος όπως όλα δείχνουν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο κύκλωμα ναρκωτικών συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στον Πειραιά. Ήταν εν ώρα υπηρεσίας, όταν προφασιζόμενος «μια δουλεια», πήγε με το περιπολικό στον Πειραιά, συνάντησε τον πελάτη και του έδωσε μια σακούλα.

Εκείνη τη στιγμή σε απόσταση αναπνοής βρίσκονταν οι «αδιάφθοροι», οι οποίοι τον παρακολουθούσαν μήνες. Αντικρίζοντας την κίνηση αυτή, τον πλησίασαν και του πέρασαν χειροπέδες. Ο κατηγορούμενος στην πρώτη του κατάθεση, αρχικά, αρνήθηκε ότι είναι διακινητής, ενώ για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο σπίτι του φέρεται να είπε πως «είναι για προσωπική χρήση» και συνέχισε «λόγω των αναβολικών που καταναλώνω έχω μεγάλη ένταση».

Ωστόσο, στις επικοινωνίες που έχει με πελάτες δεν φαίνεται να μιλά για προσωπική χρήση και όπως αποκαλύπτει η έρευνα προσπαθούσε να κρυφτεί από τις αρχές «βαφτίζοντας» την κάνναβη «πεσκέσι» ή «τσαγάκι», ενώ πάντα επικοινωνούσε μέσω εφαρμογών .

Ο αστυνομικός, τον οποίο είχαν διώξει απο τη ΔΙΑΣ το 2019 λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς, είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media. Επιδεικνύει το γυμνασμένο του σώμα, τα τατουαζ του, αλλά διαφημίζει και τις σχέσεις που έχει με γνωστούς τράπερς. Όπως άλλωστε είχε αποκαλύψει το Newsbomb.gr εμφανίζεται σε βίντεο δίπλα σε γνωστο τράπερ να βρίζει χυδαία φωνάζοντας πως «θα γ ..... π.....νες» απευθυνόμενος στους αντιπάλους του τράπερ, ενώ έχει συμμετάσχει και σε βίντεο κλιπ κάνοντας άσεμνες χειρονομίες και φορώντας κουκούλα.

Μαζί με τον αστυνομικό συνελήφθη και η σύντροφός του η οποία έδωσε το όνομα ενός άνδρα αναφέροντας πως ήταν ο βασικός τους προμηθευτής, όμως, ποτέ δεν έκαναν διακίνηση παρά μόνο προσωπική χρήση. Η κατηγορουμένη ισχυρίστηκε ότι προμηθεύονταν τα ναρκωτικά από τον «Άλεξ», έναν γείτονά τους ,στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Από την εξέταση των συνομιλιών όπως και από την φυσική, αλλά και διακριτική παρακολούθηση των Αρχών, προκύπτει ότι ο τρίτος άνδρας που συνελήφθη, ο ειδικός φρουρός ήταν «πελάτης».

Με ανακοίνωσή της, η Ελληνική Αστυνομία έκανε γνωστό ότι ο αστυφύλακας που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών εν ώρα υπηρεσίας, αλλά και ο ειδικός φρουρός, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα σημειώνεται πως διατάχθηκε ΕΔΕ.

Ο αστυνομικός στα προσωπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί έγραφε πως «ο μόνος που μπορεί να με κρίνει είναι ο Θεός», ωστόσο οι πράξεις του θα κριθούν απο την δικαιοσύνη. Τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι πέντε συλληφθέντες θα περάσουν σε λίγη ώρα την πόρτα του ανακριτή για να δώσουν εξηγήσεις.

Στα σπίτια τους μεταξύ άλλων βρέθηκαν 2 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 3 τρίφτες, 3 ζυγαριές ακριβείας, 46 δισκία και 11 φιαλίδια με άγνωστες υγρές ουσίες, 2 συσκευαστές κενού αέρος και σφράγισης συσκευασιών, πλήθος νάιλον συσκευασιών και 265 ευρώ.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top