0
Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο αστυνομικού, που τάσσεται υπέρ των διαδηλώσεων για το έγκλημα στα Τέμπη οι οποίες και ήταν από τις μεγαλύτερες των τελευταίων χρόνων!

Ο αστυνομικός, Βαγγέλης Μπαταρλής, ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok, στο οποίο ακούγεται να λέει πως στηρίζει τη διαμαρτυρία για το έγκλημα και κάνει έκκληση για ειρηνικές διαδηλώσεις.

«Εμείς να ξέρετε είμαστε 1.000% μαζί σας. Μακάρι και εμείς σαν ένστολοι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο, αλλά δυστυχώς δεν μας επιτρέπεται αυτό το πράγμα. Είναι αντισυνταγματικό, δεν επιτρέπεται. Το ότι δεν επιτρέπεται να κάνουμε κάτι αντίστοιχο δεν σημαίνει ότι πάει να πει ότι είμαστε απέναντί σας», λέει στο βίντεο.

Ο νεαρός αστυνομικός επίσης κάνει έκκληση για ειρηνικές διαδηλώσεις.

«Το να διαδηλώσετε στην πορεία ειρηνικά είναι ό,τι καλύτερο για εμένα και μπράβο σας που θα το κάνετε και πρέπει να το κάνετε για τα παιδιά που χάθηκαν γιατί πραγματικά χάθηκαν άδικα.

Το να βγείτε έξω να κάψετε πράγματα ή για το να δείρετε αστυνομικούς δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να απαλύνει τον πόνο των ψυχών που χάθηκαν. Μακάρι να πάνε όλα καλά» καταλήγει.
@vaggelisbatarlis #policia #police #policeofficer #greece🇬🇷 #fy #fypシ ♬ πρωτότυπος ήχος - BATARLIS
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top