0
Για ένα 24ωρο κατάφερε να απασχολήσει περισσότερο απ΄όσο έχει απασχολήσει τους τελευταίους μήνες η Τζούλια Νόβα που με μια ανάρτησή της, έγινε το επίκεντρο της προσοχής.

Η Τζούλια Νόβα πόσταρε μια φωτογραφία της όπου δείχνει το μεσαίο της δάχτυλο υψωμένο και απευθύνεται σε κάποιους ανθρώπους, πιθανότατα της σοουμπίζ, που, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, την υποτίμησαν λόγω της ουκρανικής καταγωγής της.

«Ένα ωραιότατο δαχτυλάκι σε όλους εκείνους που προσπάθησαν να με υποτιμήσουν λέγοντας πως λόγω της καταγωγής μου, που είναι από την Ουκρανία, ποτέ δεν θα μπορέσω να γίνω τόσο ανώτερη όσο είναι εκείνοι. Ένα μεγάλο σας ευχαριστώ που ασχολείστε μαζί μου και το δαχτυλάκι δείχνει που ακριβώς γράφω την δήλωση-άποψη σας. Να είσαστε καλά και στα ανώτερα! Με πολλή αγάπη πάντα! Φιλιά».

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση ήταν πολλά περισσότερα απ’ ό,τι συνήθως στις αναρτήσεις της και τα περισσότερα αντιτίθεντο στο περιεχόμενο, η Νόβα την κατέβασε, δεδομένης και της έκτασης που πήρε με αναφορές σε πολλά μέσα.loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top