0
Πατέρας ενός νεογέννητου παιδιού, παντρεμένος με γυναίκα αστυνομικό και με προϋπηρεσία στην φρουρά ανώτατου πολιτειακού αξιωματούχου της χώρας, είναι ο 26χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση με την 12χρονη που εξωθούσε στην πορνεία ο Ηλίας Μίχος στον Κολωνό.

Όπως προκύπτει, ο αστυνομικός, όχι μόνο συνομιλούσε με την 12χρονη, η οποία του είχε πει πως ήταν 15 ετών, αλλά αντάλλασαν και φωτογραφίες. Ο αστυνομικός που υπηρετεί σε επιτελικό πόστο στην ασφάλεια Αττικής, αρχικά επικοινωνούσε με την ανήλικη μέσω του blindchat, εν συνεχεία όμως αντάλλαξαν ονόματα και στο instagram, συνεχίζοντας να έχουν ακόμη πιο προσωπική επαφή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές με άριστη γνώση της έρευνας για την εμπλοκή του αστυνομικού, ο 26χρονος αντάλλασσε παράλληλα και φωτογραφίες με «ροζ» περιεχόμενο με την ανήλικη, ενώ προκύπτει να έχει πραγματοποιήσει κλήσεις βίντεο με κάρτες pay safe. Ο άνδρας φέρεται να είναι μέσα στα πρόσωπα που θα κληθούν άμεσα από τον ανακριτή να δώσουν εξηγήσεις για όσα έχουν προκύψει από την έρευνα της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων της ασφάλειας Αττικής.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top