0
Μια ανάρτηση στο zougla.gr όπου γινόταν λόγος για απόπειρα αυτοκτονίας από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο, έφερε έναν πόλεμο αναρτήσεων ανάμεσα στο μοντέλο και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

«Στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο το βράδυ επιχείρησε να προκαλέσει το ενδιαφέρον του προσωπικού της κύκλου καταφεύγοντας σε μία πολύ δραματική χειρονομία. Ειδοποίησε μία γνωστή της πώς σχεδιάζει να βάλει τέλος στη ζωή της. Η φίλη της ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει το μοντέλο. Εκεί αντίκρισαν μία γυναίκα χαρακωμένη στο λαιμό  υπό την επήρεια γνωστών ηρεμιστικών . Ευτυχώς οι άνδρες τη Αστυνομίας την μετέφεραν σε γνωστό δημόσιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης (σε δύο για την ακρίβεια). Υπήρξε αίσιο τέλος σε αυτήν την οδυνηρή ιστορία».

Τα άνωθεν έγραφε η πρώτη ανάρτηση. Η Αλεξανδράκη έκανε μια σειρά από στόρι όπου κατηγορούσε τον δημοσιογράφο και την ιστοσελίδα του για εκμετάλλευση μιας δύσκολης κατάστασης για τα κλικ και τόνιζε πως η απόπειρα δεν αφορούσε την ίδια αλλά μια φίλη της και έκανε και παρέμβαση στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου ζητώντας επιτάκτικα να αλλάξουν έναν αντίστοιχο τίτλο. Μάλιστα, καθώς δεν άλλαζε το αρχικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας, η Αλεξανδράκη δημοσίευσε μηνύματα που αντάλλαξε με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Αυτό θεωρήθηκε casus belli και στην ιστοσελίδα zougla.gr έχει ανέβει ένα κείμενο που δείχνει τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να έχει στείλει μηνύματα στο προφίλ της σελίδας στο Messenger και να τους ζητάει να κατεβάσουν το δημοσίευμα τους, προσφέροντας μάλιστα και χρηματικό ποσό εφόσον αυτό είναι απαραίτητο για να διαγράψουν την ανάρτηση.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top