0
Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ο 22χρονος Πακιστανός που φέρεται να δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέτα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της στο Περιστέρι το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος πρόλαβε να βγει απά την Ελλάδα μαζί με ένα γκρουπ… παράνομων μεταναστών, ωστόσο τελικά συνελήφθη στα Σκόπια.


Η ελληνική Αστυνομία γνωρίζοντας τα σχέδια του αλλοδαπού φονιά, κινήθηκε άμεσα, έκανε διεθνές το ένταλμα σύλληψής του και σε συνεργασία με τις αρχές των χωρών των Βαλκανίων, κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσα σε ένα γκρούπ παράνομων μεταναστών.


Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Πακιστανός, μετά τη δολοφονία την «κοπάνησε» για την Θεσσαλονίκη προκειμένου να εξαφανιστεί εκτός Ελλάδος ενώ είχε πάρει μαζί του το smartphone του θύματος το οποίο όμως δεν είχε κάρτα sim καθώς το κορίτσι το χρησιμοποιούσε μόνο για επικοινωνίες μέσω διαδικτυακών εφαρμογών.


Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης έγραψε σε ανάρτησή του: «Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή».

Πως έπνιξε ο Πακιστανός την άτυχη 17χρονη Νικολέτα

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση του κ. Γιώργου Ντιλέρνια και όπως αναφέρει στο πιστοποιητικό θανάτου, διαπιστώθηκε «ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών».

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα τόσο της νεκροψίας όσο και της νεκροτομής, ο Πακιστανός φέρεται να χρησιμοποίησε τα χέρια του, για να πνίξει την 17χρονη φίλη του. Με το ένα χέρι, το αριστερό, φέρεται να της πίεζε τη μύτη και το κεφάλι και μάλιστα, άφησε σημάδια, αμυχές και μικροεκδορές στο πρόσωπό της αριστερά και με το δεξί της έκλεισε το στόμα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο μικρό ύφασμα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top