0
Δύο εβδομάδες μετά τη δολοφονία του Γιώργου Μήτσου στον Γέρακα και δύο μήνες μετά τη δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου στα Σκούρτα Βοιωτίας, οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών  μελετούν όλα τα στοιχεία που έχουν συλλέξει, για να φθάσουν στους δολοφόνους και να λύσουν στη συνέχεια το γρίφο. 

Ποιοι ήθελαν νεκρούς τους δύο άνδρες. Ποιοι στρατολογήθηκαν για να τους  εκτελέσουν.

Οι δύο υποθέσεις έχουν κοινά χαρακτηριστικά αλλά προς το παρόν απομακρύνεται το σενάριο να πρόκειται για τους ίδιους δολοφόνους. Η σύνδεση που γίνεται ανάμεσα στις δύο εκτελέσεις είναι κυρίως ως προς τη μεθοδολογία που δείχνει ξεκάθαρα «συμβόλαιο θανάτου».

Στην δολοφονία του Γιώργου Μήτσου οι αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο από κάμερες ασφαλείας σε μία ακτίνα αρκετών χιλιομέτρων από το σημείο της εκτέλεσης. Οι δράστες και ο σωματότυπός τους έχει “κλειδώσει “ μέσα από τα καρέ των βίντεο αλλά και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων. Αυτή τη στιγμή δεν έχει αποκλειστεί ακόμα και το ενδεχόμενο να είναι «εισαγόμενοι» δολοφόνοι που έφυγαν από τη χώρα μας μόλις υλοποίησαν το δολοφονικό τους σχέδιο.

Στην δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου ,το υλικό από τις κάμερες είναι «φτωχό» αλλά οι αυτόπτες μάρτυρες -συγγενείς και φίλοι του θύματος – έχουν περιγράψει πως ακριβώς ήταν οι δράστες .

Οι αστυνομικοί περιμένουν τώρα τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια. Με το δεδομένο ότι δεν υπάρχει «τέλειο έγκλημα» αναζητούν και στις δύο δολοφονίες το λάθος. Κινητά,dna ακόμα και οι τύποι των καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκαν θα δώσουν απαντήσεις.

Αυτή τη στιγμή ελέγχονται τα πάντα και συλλέγονται πληροφορίες για ορκισμένους εχθρούς και των δύο θυμάτων αλλά και  «φίλων». Οι έρευνες δεν περιορίζονται μόνο στον Αττική αλλά και σε άλλες περιοχές. Μύκονος Ζάκυνθος Βουλγαρία και Κύπρος μπαίνουν στο μικροσκόπιο των αρχών. Είναι περιοχές όπου δραστηριοποιούνται άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις που αφορούν στις δύο υποθέσεις.

Φύλλο και φτερό γίνονται και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες και συναλλαγές και των δύο θυμάτων  στο χώρο των καυσίμων. Το ένα κομμάτι αφορά στη Δυτική Αττική και το άλλο στην Βορειονατολική Αττική.

Αυτό που διαπιστώνεται αυτή τη στιγμή είναι ότι οι αντίπαλοι εξοντώνονται με εκτελεστές και συμβόλαια θανάτου. Με στρατολόγηση και δολοφονικό σχέδιο. Ποιοι ήταν λοιπόν οι αντίπαλοι;

Θα «ανοίξουν» τα κλειστά στόματα;

Για την Ελληνική Αστυνομία η εξιχνίαση αυτών των δολοφονιών είναι ένα στοίχημα, που πρέπει να κερδηθεί και μάλιστα γρήγορα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top