0
Η πισίνα είναι για τους περισσότερους μια κορυφαία επιλογή για να χαλαρώσουν και να κάνουν το μπάνιο τους. 

Μάλιστα για κάποιους είναι προτιμότερη από τη θάλασσα καθώς ούτε αλάτι υπάρχει, ούτε… ενοχλητικά κύματα και αέρηδες να ενοχλούν υπάρχουν.

Και φυσικά για τα παιδιά η πισίνα είναι από τις αγαπημένες τους ασχολίες στις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Μια μελέτη όμως έρχεται να «γκρεμίσει» το «μύθο» της πισίνας και να μας κάνει να βλέπουμε πισίνα και να… τρέχουμε!

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί πριν και ιδίως μετά την πισίνα, οι άνθρωποι πηγαίνουν στις ντουζιέρες. Αυτό αναρωτήθηκε και μια γυναίκα κι έτσι η TikToker @twofoodpiggies προσπάθησε να ρίξει «φως» στο τι το αηδιαστικό μπορεί να υπάρχει σε μια πισίνα. Η προσπάθειά της είχε τεράστια απήχηση καθώς το βίντεο που έφτιαξε και ανάρτησε, ξεπέρασε τις 3.5 εκατομμύρια προβολές.

«Υπάρχουν άνθρωποι που παραδέχονται πως έχουν κατουρήσει μέσα στην πισίνα» είπε αρχικά και αυτό ξεκίνησε έναν ορυμαγδό αναρτήσεων και σχολίων με εμπειρίες και μαρτυρίες.

Μάλιστα κάποιος χρήστης απάντησε πως βουτούσε κάτω από το νερό και απέκτησε λοίμωξη στο αυτί, ενώ ένας άλλος που είχε επισκεφτεί το Μεξικό, ανέφερε ότι «όταν τα φώτα ήταν κλειστά και τα αυτά της πισίνας αναμμένα, το μπαρ της πισίνας ήταν κίτρινο».

Τέλος, μια μελέτη που αναφέρουμε πιο πάνω αποκάλυψε ότι μια πισίνα μπορεί να έχει περίπου 20 γαλόνια ούρων!!! Είναι χαρακτηριστικό ότι το 19% των ερωτηθέντων να παραδέχονται ότι έχουν κάνει την ανάγκη τους σε πισίνα.
@twofoodpiggies One girl didn’t understand why some people were leaving the pool to use the washroom 😳 #riubajacalifornia #swimupbar #poolaccident ♬ оригинальный звук - 🤍

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top