0
Μετά τον Σάκη Ρουβά, την Άννα Βίσση και άλλους συναδέλφους της που άφησαν το μικρόφωνο και ανέβηκαν στο σανίδι, η Έλενα Παπαρίζου δοκιμάστηκε και αυτή στη σκηνή και συγκεκριμένα σε μιούζικαλ.

Μία από τις πολλές πρωταγωνίστριες του μιούζικαλ «Nine» που σκηνοθετησε ο Γιάννης Κακλέας ήταν η αγαπημένη Έλενα! Ο μοναδικός άντρας ήταν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και περιστοιχιζόταν από τις Τάνια Τρύπη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Νάντια Μπουλέ και πολλές άλλες. Το μιούζικαλ ανέβηκε στο Θέατρο Πάνθεον και κέρδισε τις εντυπώσεις. Ήταν κάπου στο 2016

Το ομώνυμο μιούζικαλ βγήκε στους κινηματογράφους το 2009 σε σκηνοθεσία Ρομπ Μάρσαλ («Σικάγο») με ένα –πιο λαμπερό δε γίνεται- καστ : Ντάνιελ ντέι Λιούις, Σοφία Λόρεν, Νικόλ Κίντμαν, Μαριόν Κοτιγιάρ, Κέιτ Χάντσον, Πενέλοπε Κρουζ, Φέργκι και Τζούντι Ντεντς.

Η Έλενα Παπαρίζου υποδύθηκε την Σαραγκίνα, μια πόρνη που έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της στον πρωταγωνιστή από την παιδική του ηλικία. Στην ταινία μάλιστα την είχε υποδυθεί η τραγουδίστρια Φέργκι.

To «Nine» είναι εμπνευσμένο από την αυτοβιογραφική ταινία «8½» του Φεντερίκο Φελίνι και μιλά για τον διάσημο σκηνοθέτη Γκουίντο Κοντίνι, που προσπαθεί να βρει την αρμονία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική του ζωή και κάνει έναν απολογισμό της ζωής του σε μια μεγάλη κρίση καλλιτεχνικής απραξίας, ώσπου έρχεται αντιμέτωπος με όλες τις γυναίκες του. Σε αυτές θα αναζητήσει τελικά και την έμπνευση…



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top