0
Σημαντικές αλλαγές και μετακινήσεις ηγετικών στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν δρομολογηθεί τον τελευταίο καιρό, με τουλάχιστον 3 από τους κορυφαίους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ με πολλές επιτυχίες να μετακινούνται σε υπηρεσίες που ουσιαστικά τους αδρανοποιούν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ethnos.gr o νέο αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνος Σκούμας είναι αυτός που έχει πάρει την απόφαση να αλλάξει διοίκηση στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών και στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών με τις μετακινήσεις του Νίκου Νταβαρίνου, του Κώστα Χασιώτη και του Θοδωρή Θεοδώρου.


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Νίκος Νταβαρίνος μετακινείται στο Μεταγωγών, ο Κώστας Χασιώτης στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. στη Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας και ο Θοδωρής Θεοδώρου στη διεύθυνση Εκπαίδευσης Κλάδου Ανθρωπίνου Δυναμικού και Πόρων.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ η απόφαση αυτή δεν έχει να κάνει τόσο με τις υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν, ούτε αφαιρούνται από το παλμαρέ των επιτυχιών των αξιωματικών. Στους αξιωματικούς χρεώνεται η αδυναμία εξιχνίασης της εν ψυχρώ δολοφονίας του αστυνομικού ρεπόρτερ, Γιώργου Καραϊβάζ μέρα μεσημέρι έξω από το σπίτι του.

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος και οι έρευνες δεν οδηγούν πουθενά, με το γεγονός αυτό να συντελεί στην απόφαση του νέου αρχηγού. Παράλληλα στους αξιωματικούς χρεώνονται και οι πολλές διαρροές στην υπόθεση της Πάτρας και των τριών θανάτων των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Μπορεί όπως όλα δείχνουν η υπόθεση να οδηγείται σιγά σιγά στην αποκάλυψη των ενόχων, όμως οι διαρροές αυτές μετέτρεψαν την υπόθεση σε ένα τηλεοπτικό ριάλιτι πόνου από ενημερωτικές εκπομπές που χρησιμοποιούσαν τις διαρροές, οι οποίες έρχονται μέσα από την Αστυνομία, αφού μόνο οι Αρχές είχαν πρόσβαση σε στοιχεία της έρευνας.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top