0
Σε νέες δηλώσεις προχώρησε την Πέμπτη η Ρούλα Πισπιρίγκου, που είναι προφυλακισμένη εδώ και έναν μήνα και δηλώνει εκνευρισμένη με πολλές ειδήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Σόμπολο, η 33χρονη αυτή τη φορά θέλησε να πει ότι δεν ήξερε ότι ο σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης είχε απευθυνθεί σε γενετιστή προκειμένου να κάνει τεστ DNA.


Η ίδια δήλωσε πως ο Μάνος ξέρει ότι τα παιδιά είναι δικά του, ενώ όπως απάντησε χαρακτηριστικά αν πάει να κάνει το τεστ, «θα το φάει το κεφάλι του».

Επιπλέον, δηλώνει ικανοποιημένη με την εξέλιξη ότι η κεταμίνη που χορηγήθηκε στο παιδί της είναι φαρμακευτική, και όχι το είδος που μπορεί να βρει κανείς στη μαύρη αγορά.

Κατερινόπουλος: Η φαρμακευτική κεταμίνη υπάρχει και στα κτηνιατρεία
Στην εκπομπή ήταν καλεσμένος και ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος σχολίασε πως «μιλούσα με έναν ειδικό στα φάρμακα και μου έλεγε ότι αυτή η φαρμακευτική κεταμίνη είναι η ίδια που έχουν στα νοσοκομεία αλλά και στα κτηνιατρεία. Οι κτηνίατροι τη χρησιμοποιούν στα χειρουργεία που κάνουν στα ζωάκια. Είναι η ίδια ακριβώς».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top