0
Μετά τις καταθέσεις των γιατρών του Καραμανδάνειου νοσοκομείου για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η Τζωρτζίνα υπέστη ανακοπή τον Απρίλιο του 2021, έρχονται νέες καταθέσεις γιατρών του συγκεκριμένου νοσοκομείου σε αστυνομικούς για την υπόθεση της Ίριδας, που άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στην Πάτρα.

Οι γιατροί του Καραμανδάνειου νοσοκομείου κλήθηκαν να καταθέσουν στο τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής σχετικά με το τι είδαν και τι διαπίστωσαν μόλις μεταφέρθηκε η Ίριδα στο νοσοκομείο, μετά την ανακοπή που υπέστη στο σπίτι της οικογένειας.

Μία από αυτές τις καταθέσεις φαίνεται να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς αναφέρει ότι η 33χρονη αφού προχώρησε σε επιδεικτικές κινήσεις θρήνου, φαίνεται να γύρισε να είπε σε συγγενείς και στον Μάνο Δασκαλάκη πως θα κάνουν άλλο παιδί και ότι δεν χρειάζεται να είναι τόσο θλιμμένος.

Την ίδια στιγμή κρίσιμα είναι τα διαδοχικά πορίσματα που θα εκδοθούν από το εργαστήριο τοξικολογίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς και τα πορίσματα από τα δύο δείγματα των ιστών της Μαλένας και της ίριδας. Προς εξέταση έχει σταλεί και το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top