0
Πληθαίνουν τα ερωτήματα κι τα σύννεφα πάνω από την υπόθεση της Πάτρας. Οι τρεις κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών, με το τμήμα ανθρωποκτονιών να έχει αναλάβει την υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, η σχέση των γονιών βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών των αρχών. Όπως έχει αναφερθεί πολλάκις, η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη ήταν σε διάσταση με τον σύζυγο μάλιστα να φεύγει από το σπίτι και να καταθέτει αίτηση διαζυγίου.

Στην εκπομπή «Live news» ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έδωσε άλλη μία διάσταση στην υπόθεση.


Ο πολύπειρος δημοσιογράφος, που παρακολουθεί από πολύ κοντά τις εξελίξεις ανέφερε ότι η μητέρα σε τηλεοπτική της συνέντευξη ανέφερε ότι ζήτησε πίσω από τις Αρχές το πανάκι που βρέθηκε δίπλα στην Ίριδα. Πρόκειται για ένα κομμάτι ύφασμα που ήταν δίπλα στο άψυχο σώμα του παιδιού και η μητέρα το είχε ζητήσει ως ενθύμιο.

Το συγκεκριμένο κομμάτι υφάσματος είχε σταλεί για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Το πλέον περίεργο είναι, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο ότι η μητέρα με ανάρτησή της στο facebook τον Μάρτιο του 2021 ανέφερε ότι χαρίζονται όλα τα πράγματα του μωρού, από την κούνια του ως τις τροφές του.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος, στις 6 Απριλίου 2021, η μητέρα πηγαίνει στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, εκεί όπου νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα και ζήτησε μονόκλινο δωμάτιο. Τότε είχε αναφέρει ότι ήταν 4-5 εβδομάδων έγκυος.

Η εύλογη απορία που γεννάται είναι ότι αφού η γυναίκα ήταν έγκυος γιατί έσπευσε να χαρίσει το πράγματα του νεκρού παιδιού και αφού το έκανε, για ποιο λόγο ήθελε πάση θυσία το ματωμένο πανάκι…

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top