0
Συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο η υπόθεση των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Οι κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια με τις αρχές να προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος της τραγωδίας.

Οι Αρχές θεωρούν ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας θα ρίξουν φως στην υπόθεση. Το 9χρονο κορίτσι έφυγε τελευταίο από τη ζωή και τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένεται αρκετά αργότερα αφού έχουν σταλεί στο εξωτερικό.

Μιλώντας για ακόμα μία φορά για την υπόθεση, ο Θανάσης Κατερινόπουλος εξέφρασε την πεποίθηση ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Όπως τόνισε μάλιστα στη «Βραδινή της Κυριακής» οι συνάδελφοί του στο τμήμα ανθρωποκτονιών γνωρίζουν. Σημείωσε παράλληλα ότι οι Αρχές θα ρίξουν σύντομα άπλετο φως στην υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

«Είμαι πεπεισμένος πως είναι εγκληματικές ενέργειες. Ανθρώπινο χέρι πήρε για κάποιον λόγο τη ζωή και των τριών κοριτσιών. Αν θέλετε να σας δώσω ένα ποσοστό, είναι 98% δολοφονίες και 2% κάτι άλλο. Σε κάθε περίπτωση, επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις παύουν να είναι συμπτώσεις.

Εδώ έχουμε ένα πλήθος σατανικών συμπτώσεων, με τη διαφορά ότι μόνον συμπτώσεις δεν μπορούν να θεωρηθούν. Στέκομαι σε δύο βασικά δεδομένα, χωρίς να μπαίνω στα αποδεικτικά στοιχεία που προσπαθούν να συγκεντρώσουν οι αστυνομικοί και θα το κάνουν στο τέλος, μιας και τα δικαστήρια δικάζουν, φυσικά, με αποδείξεις και όχι με εκτιμήσεις.

Πρώτον, αν υπήρχε ένα γονιδιακό πρόβλημα θα έπρεπε να αντιμετωπίσει πρώτα πρόβλημα το μεγάλο παιδί και ύστερα τα δύο μικρότερα. Εδώ έχουμε αντίθετη κατάσταση. Ξέρω ότι σε πρώτη φάση δεν έχει προκύψει κάτι γονιδιακό. Αν αποκλειστεί πλήρως, τότε μιλάμε για 100% εγκληματική ενέργεια. Το άλλο δεδομένο είναι πως όλοι οι θάνατοι προήλθαν Σαββατοκύριακα.

Δεν είναι σύμπτωση αυτό, δεν είναι κάτι τυχαίο. Τα Σαββατοκύριακα τα νοσοκομεία δεν έχουν γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, κόσμο γενικότερα. Άνετα μπήκε κάποιος στο δωμάτιο του νοσοκομείου, όπως πιστεύω έγινε στις δύο περιπτώσεις, και έκανε το κακό για τους δικούς του λόγους. Δεν ρίχνω την ευθύνη στους γονείς, όπως κάνουν άλλοι. Και ειδικά στη μητέρα.

Μπορεί να υπήρξαν “επισκέψεις” κάποιων ανθρώπων, να αλλάξουν αυτή την άμοιρη μάνα που ήταν εκεί τόσες ώρες. Πρέπει να εξεταστεί ποιοι ήταν αυτοί οι επισκέπτες, ποια η σχέση τους και ποιο το κίνητρο. Οι γονείς έχουν τον πόνο τους.

Πρέπει όμως και κάποιος που ξέρει να ερμηνεύει τη γλώσσα τους σώματος αλλά και τη γλώσσα του στόματος να αναλύσει και τις εμφανίσεις τους. Υπάρχουν ειδικότεροι από εμένα γι’ αυτό. Σίγουρα θα εξεταστούν από τους αστυνομικούς ως μάρτυρες. Θα είναι πολύ ουσιαστικές οι μαρτυρίες τους για τη δικογραφία», σημείωσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top