0
Μέιλ και μήνυμα από δύο άγνωστους αποστολείς που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους έλαβε η ΕΛ.ΑΣ. και όπως προκύπτει από τη δικογραφία, αμφότερα περιείχαν αποκαλυπτικά βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης στη Χαριλάου και τη δολοφονία του Άλκη. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος «στο 'dathe@astynomia.gr' της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έφθασε στις 08:40 το πρωί της 2ης ημέρας του Φεβρουαρίου μέσω ενός αποστολέα με το όνομα «Ilias. A»., ένα mail το οποίο όπως αναφέρεται είχε θέμα «video δολοφόνου» και επισυναπτόμενο μήνυμα ήταν το εξής: «Φοβάμαι να το παραδώσω o ίδιος. Σας το στέλνω για να βοηθήσω να πιαστούν οι δολοφόνοι του παιδιού. Θέλω την ανωνυμία μου».


Στη συνέχει εστάλη και ένα δεύτερο video στην Ασφάλεια, με τον αστυνομικό που το έλαβε να αναφέρει στην κατάθεσή του: 

«Σήμερα 5 Φεβρουαρίου 2022 μου εστάλη στο κινητό μου τηλέφωνο από άγνωστο αποστολέα ένα βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων στο οποίο απεικονίζεται η συμπλοκή που έλαβε χώρα στις 00:20 της 1 Φεβρουαρίου στην οδό Θεόδωρου Γαζή 18 στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης, κατά την οποία τραυματίστηκε θανάσιμα ο Καμπανός Αλκιβιάδης. Στο μήνυμα του άγνωστος αποστολέας μου έγραψε ότι το έστειλε σε εμένα γιατί φοβάται και θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top