0
Μόνο οργή προκαλεί η απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, σε έναν Έλληνα που δεν μπορεί να νοικιάσει σπίτι, ώστε να ζήσει με την σύντροφό του, λόγω της ραγδαίας αύξησης των τιμών των ενοικίων. 

Συγκεκριμένα ένας τηλεθεατής, ο οποίος υποστηρίζει ότι είχε προγραμματίσει να παντρευτεί με τη σύντροφό του μέσα στο 2022, ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να κάνει οικογένεια και να ενοικιάσει σπίτι, λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας. 

Όπως είπε ο τηλεθεατής μαζί με την σύντροφό του βγάζουν περίπου 1.300 ευρώ τον μήνα, ένα ποσό που δεν επαρκεί για να μπορέσει κάποιος να πληρώσει το ενοίκιο, τη ΔΕΗ και όλα τα υπόλοιπα έξοδα που υπάρχουν σε ένα σπιτικό. 

Η απάντηση του Α.Γεωργιάδη άφησε άφωνους τους τηλεθεατές: «Δεν μπορείτε να τα έχετε όλα και εγώ μπορεί να θέλω τώρα να γίνω ξανθός και γαλανομάτης, δεν γίνεται, δεν μπορείτε να τα έχετε όλα. Άρα μην τα ζητάμε όλα, μην καλλιεργούμε προσδοκίες που δεν υπάρχουν. Όταν πάει καλά η οικοδομή θα έχεις και αύξηση ενοικίου». 

Πριν βέβαια απ' αυτές τις εξοργιστικές δηλώσεις ο Α.Γεωργιάδης είχε προσπαθήσει να υποστηρίξει ότι ο λόγος που έχουν αυξηθεί τα ενοίκια είναι γιατί... πάει καλά η οικονομία: 

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι λόγω της καλής πορείας της αγοράς των ακινήτων τα νοίκια έχουν αυξηθεί, είχαν όμως μειωθεί υπερβολικά πολύ στην Ελλάδα, ακριβώς γιατί είχαμε χρεωκοπήσει και υπήρχε πολύ μεγάλη ανεργία σε αυτόν τον κλάδο. Τώρα ένας από τους λόγους που πέφτει η ανεργία είναι γιατί έχει πάρει μπρος και η οικοδομή. Πολλά άλλα ζευγάρια δεν είχαν καθόλου δουλειά την προηγούμενη δεκαετία, είτε εργάζονταν και οι δύο στην οικοδομή και τώρα έχουν και οι δύο πολύ καλή δουλειά και φτιάχνουν τη ζωή τους, έτσι προχωρά η οικονομία». 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top