0
Ακόμη μία επίθεση οπαδικής βίας καταγράφηκε προ ημερών στη Χαλκίδα, όταν 41χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια μπροστά στα μάτια της κορούλας του.

Η επίθεση σημειώθηκε την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου, όταν ο 41χρονος περίμενε την κόρη του έξω από σχολή kick boxing. Μάλιστα, σύμφωνα με το evima, ένας εκ των δραστών βρίσκεται στα χέρια της ΕΛΑΣ, ενώ αναγνωρίστηκε και από το θύμα

Μάλιστα, στο φως έρχεται βίντεο-ντοκουμέντο, στο οποίο αποτυπώνεται ο άγριος ξυλοδαρμός του 41χρονου οπαδού από νεαρούς χούλιγκαν αντίπαλης ομάδας, χτυπώντας τον ανελέητα στο κεφάλι με σφυρί μπροστά στα έντρομα μάτια της κόρης του, ενώ έσπασαν και το αυτοκίνητό του. Όλα αυτά, την ώρα που το παιδί του 41χρονου βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο.


Το θύμα μία μέρα πριν είχε τραυματίσει με μαχαίρι οπαδό αντίπαλης ομάδας

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας, ερευνώντας την υπόθεση, φέρεται να διαπίστωσαν ότι το θύμα, μία ημέρα πριν από την επίθεση εναντίον του, στην περιοχή της Κανήθου κοντά στη Χαλκίδα, με δύο ακόμη συνεργούς του είχαν τραυματίσει με μαχαίρι 28χρονο οπαδό του Παναθηναϊκού, μπροστά στα μάτια της φίλης του.

Για τα συγκεκριμένα περιστατικά, η αστυνομία συνέλαβε 3 οπαδούς του Παναθηναϊκού και 2 του Ολυμπιακού. Ακόμη η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των συλληφθέντων, βρέθηκε ολόκληρο «οπλοστάσιο», καθώς κατασχέθηκαν μαχαίρια, ρόπαλα, τσεκούρι, σπαθί, πιστόλι στυλό, βεγγαλικά και άλλα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top