0
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής σε επιστολή που έστειλε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, κάνει λόγο για περιπολικά φαντάσματα και για εξωφρενικές καταστάσεις στην υπηρεσία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή:

Κύριε Υπουργέ,

Τα τεράστια προβλήματα με την αυξημένη εγκληματικότητα στην Δυτική Αττική είναι σε όλους γνωστά. Όπως και η ελλιπής αστυνόμευση η οποία είναι απότοκος της τεράστιας έλλειψης προσωπικού στις υπηρεσίες της περιοχής είναι επίσης γνωστή σε όλους, πλην όμως ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα γίνουμε μάρτυρες τέτοιων εξωφρενικών καταστάσεων και εξηγούμαστε:

Περιπολικά φαντάσματα (ανύπαρκτα), φαίνεται να περιπολούν κατά τις βραδινές ώρες -22:00-06:00- σε περιοχές της Δυτικής Αττικής με το πλήρωμα τους να αποτελείται από τον βραδινό αξιωματικό υπηρεσίας του οικείου Α.Τ. και τον σκοπό καταστήματος, όπως αυτό αναγράφεται σε καταστάσεις υπηρεσίας κάποιων υπηρεσιών. Επίσης, δίνεται προφορική εντολή στον βραδινό αξιωματικό υπηρεσίας όπως αυτός με την σειρά του δώσει ανάληψη υπηρεσίας εποχούμενης περιπολίας (ανύπαρκτη) στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης, προκειμένου να μην αποτυπώνεται η πρωτοφανής αυτή απάτη σε καταστάσεις της υπηρεσίας. Δηλαδή εάν αυτό το ειδικό όχημα όπως αναφέρεται, κληθεί να εκτελέσει περιπολία τότε θα πρέπει ένα από τα δυο να συμβεί:

Α) Κλειδωμένα αστυνομικά τμήματα και περιπολία ή

Β) Ανοιχτά αστυνομικά τμήματα και ανύπαρκτη περιπολία.

Ανήκουστα πράγματα δηλαδή.

Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ σε όλο της το μεγαλείο.

Τι επιτυγχάνει όμως έτσι ο εμπνευστής αυτής της πρωτοφανούς εξαπάτησης:

Δείχνει πρώτον ότι η περιοχή της Δυτικής Αττικής κατά τις βραδινές ώρες έχει εποχούμενες περιπολίες άρα και αστυνομεύεται (ποιος άραγε θα εξακριβώσει το αντίθετο;) και δεύτερον επιδεικνύει μια ορθολογική κατανομή του αστυνομικού προσωπικού η οποία όμως είναι ανύπαρκτη.

Κάποιοι συνειδητά εξαπατούν την κοινωνία, χλευάζουν τους αστυνομικούς και αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο και τι συμφέροντα κρύβονται πίσω από αυτές τις πράξεις…

Τα ερωτήματα που προκύπτουν από τα παραπάνω είναι αμείλικτα.

Πρώτον γνωρίζει η φυσική ηγεσία για τα περιπολικά φαντάσματα στην Δυτική Αττική; Αν ναι υπάρχει μείζον ζήτημα. Αν όχι επίσης υπάρχει ζήτημα.

Και δεύτερον τι προτίθεται να πράξει για αυτή την πρωτοφανή απάτη;

Όλα τα ανωτέρω δυστυχώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα ότι στην Δυτική Αττική κάποιοι προτιμούν να ηχούν τα όπλα, παρά η νομιμότητα, και αυτοί δεν είμαστε ούτε εμείς, ούτε οι αστυνομικοί της περιοχής που μάχονται καθημερινά, ούτε βεβαίως και οι πολίτες.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top