0
Στο νοσοκομείο κατέληξε 36χρονος διανομέας στις Σέρρες μετά από άγριο ξυλοδαρμό. Το περιστατικό σημειώθηκε σύμφωνα με την Αστυνομία το απόγευμα της Κυριακής (19.12) όταν δύο αδέρφια Ρομά 17 και 19 ετών αρνήθηκαν να πληρώσουν την παραγγελία με τις πίτσες που έκαναν που έκαναν.

Φτάνοντας στο σημείο της παράδοσης της παραγγελίας ο διανομέας πλησίασε τους πελάτες για να δώσει τις πίτσες και να πληρωθεί. Ωστόσο, όταν τους ζήτησε να πληρωθεί του είπαν ότι συνεννοήθηκαν με το μαγαζί και ότι θα περνούσαν για να πληρώσουν από κει.

Ο νεαρός θέλησε να επικοινωνήσει με την εταιρεία όπου δούλευε για να επιβεβαιώσει το γεγονός και τους φώναζε να μην απομακρυνθούν. Εκείνη την στιγμή άρχισαν να τον χτυπούν και λίγο αργότερα εξαφανίστηκαν. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μεταφέροντας στο Γενικό νοσοκομείο Σερρών τον διανομέα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr ο διανομέας αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο ενώ οι δύο δράστες έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία. Έρευνες για το περιστατικό διεξάγει η Αστυνομία Σερρών η οποία έχει σχηματίσει δικογραφία για την υπόθεση.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top