0
H ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε την Πέμπτη 18/11 από τη μητέρα και του αδελφή του δολοφονημένου Γιώργου Καραϊβάζ, στην οποία τόνιζαν ότι εξουσιοδότησαν τον δημοσιογράφο Σπύρο Χαριτάτο και τη δικηγόρο Ρόη Παυλέα να ζητήσουν ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. για την πορεία των ερευνών γύρω από τη δολοφονία, στάθηκε αφορμή για ένα τηλεοπτικό ξέσπασμα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής και συνεργάτιδα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς τον πρώην συνεργάτη της, Σπύρο Χαριτάτο, ότι χρησιμοποιεί τεχνάσματα για τη δική του προβολή.

«Οι αστυνομικές Αρχές δεν ενημερώνουν τους δικηγόρους, αλλά την ίδια την οικογένεια… Δεν χρειάζονται μεσολαβητές σε αυτήν την υπόθεση, γιατί, αγαπημένες μου Παναγιώτα και Λίτσα, ποτέ το Ανθρωποκτονιών δεν δίνει σε οποιονδήποτε δικηγόρο εξέλιξη τέτοιου τύπου. Αλίμονο αν οι δικηγόροι έπαιρναν ραπόρτο για το πού βρίσκεται η αστυνομική έρευνα», τόνισε σε υψηλούς τόνους μιλώντας στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Με αυτήν την ανακοίνωση μήπως χάσουν τη ζωή τους κάποιο άλλοι. Ο κ. Χαριτάτος ήταν στην περσινή σεζόν της εκπομπής και είναι σαν να λέει η εκπομπή “έχει δικηγόρο η οικογένεια, έχει τον κ. Χαριτάτο, που μαζί πήγαμε στο μνημόσυνο… […]Μέσω της εκπομπής γνώρισε την οικογένεια του Γιώργου και από εκεί και πέρα εκδίδεται ένα δελτίο Τύπου που αναφέρει ότι ανέλαβε την υπόθεση μαζί με τη Ρόη Παυλέα. Αυτό, λοιπόν, βάζει σε κίνδυνο όλους μας. Είναι σαν να έβαλα εγώ τον Χαριτάτο να πλησιάσει την οικογένεια…», συμπλήρωσε λίγο αργότερα χάνοντας τη ψυχραιμία της απαντώντας στον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα.

Κλείνοντας, απευθύνθηκε στον ίδιο τον Σπύρο Χαριτάτο ζητώντας του να αποσυρθεί από την υπόθεση: «Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει καμία εξέλιξη για τον Γιώργο Καραϊβάζ που να είναι προς δημοσιοποίηση. Όλα τα υπόλοιπα είναι επικοινωνιακά τεχνάσματα! Η οικογένεια δεν επιθυμεί αυτήν τη στιγμή καμία δημοσιοποίηση του θέματος… Η οικογένεια θέλει σιωπή. Ας αφήσουμε τη Στάθα (σ.σ. σύζυγο Γιώργου Καραϊβάζ), ας σεβαστούμε τον γιο του, τον Δημήτρη. Κι εσύ, Σπύρο μου, που ξέρεις ότι σ’ αγαπώ, κάνε πίσω σε αυτήν την υπόθεση».


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top