0
Η χρήση μάσκας σε εστιατόρια και κέντρα αναψυχής είναι το πλέον συνηθισμένο μέτρο προστασίας σε καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο, χωρίς να λείπουν οι αντιδράσεις από όσους δεν πιστεύουν ακόμα στον κορωνοϊό.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο που ανέβηκε στα social media και έγινε viral, άντρας που αρνείται να φορέσει μάσκα, δέχεται μια τρομερή μπουνιά.

Παραμένει άγνωστο πού ακριβώς βρίσκεται το συγκεκριμένο εστιατόριο, αλλά φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει μια έντονη αντιπαράθεση με τον άντρα που δεν φορά μάσκα να επιτίθεται στο προσωπικό.

Το βίντεο ξεκινά στη μέση του καβγά, αλλά πιθανολογείται ότι ζήτησαν από τον άντρα να αποχωρήσει από το εστιατόριο, αφού δεν φόραγε μάσκα.

Ο πελάτης φαίνεται να κουνά το δάχτυλο σε μια από τις σερβιτόρες και ακούγεται να την απειλεί: «Θες να δεις τι θα συμβεί όταν κάνεις διακρίσεις; Θα …ξουμε το μαγαζί σας».
Στη συνέχεια, φαίνεται σα να σκοπεύει να αποχωρήσει από το μαγαζί, αλλά ξαναγυρνά για να ανταπαντήσει σε έναν άλλο πελάτη που υπερασπίστηκε το προσωπικό. Αρχίζει να τον προκαλεί και να τον σπρώχνει, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση και άλλων πελατών με αποτέλεσμα να γενικευθεί ο καβγάς.

Κι ενώ δυο άνθρωποι μπήκαν μπροστά προσπαθώντας να ηρεμήσουν τον πελάτη που δεν φόραγε μάσκα, ένας τρίτος έρχεται με φόρα και του ρίχνει μια τρομερή γροθιά.

Ο άντρας φεύγει προς τα πίσω και πέφτει στο πάτωμα.

Το στιγμιότυπο γρήγορα έγινε viral στα social media, με αρκετούς ανθρώπους να υποστηρίζουν το προσωπικό και όσους πελάτες που έσπευσαν να τους υπερασπιστούν απέναντι στον άντρα που αρνιόταν να φορέσει μάσκα.

Βέβαια, υπήρχαν και αρκετοί που μίλησαν για «ύπουλη επίθεση» και υποστήριξαν ότι σε περίπτωση που ο γρονθοκοπημένος αποφασίσει να κάνει μήνυση, θα δικαιωθεί.
«Χρειάστηκαν λιγότερα από 30 δευτερόλεπτα, από το: Θα σου διαλύσουμε το εστιατόριο, στο: αυτό είναι επίθεση, φίλε» σχολίασε κάποιος για το βίαιο περιστατικό.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή βίαιες εικόνες:
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top