0
Στα Τρίκαλα έφτασε χθες βράδυ (7/10) ο Νίκος Παλαιοκωστας, εμφανώς ταλαιπωρημένος από το πολύωρο ταξίδι.

Αμίλητος, χωρίς να προβεί σε κάποια δήλωση, έφτασε με ταξί στο πατρικό του σπίτι στην Αγία Μονή όπου τον περίμεναν, σύμφωνα με πληροφορίες του Tv10.gr, ο πατέρας και τα αδέρφια του.


Όπως έχει γίνει γνωστό, ο «φαντομάς του Θεσσαλικού κάμπου» θα εκτίσει (κατ’ οίκον) το υπόλοιπο της ποινής του στο σπίτι. Θα έχει τη δυνατότητα εξόδου δύο την εβδομάδα προκειμένου να υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση.

Ο 61χρονος βγήκε από τις φυλακές, ύστερα από βούλευμα του αρμόδιου Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κοζάνης, το οποίο έκανε δεκτή αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσε ο κρατούμενος τον περασμένο Αύγουστο, επικαλούμενος σοβαρά προβλήματα υγείας.
Ο «φαντομάς του Θεσσαλικού κάμπου» αφήνει τα κελιά των φυλακών Πατρών μετά από 16 χρόνια εγκλεισμού. Τελευταία φορά που έπεσε στα δίχτυα των διωκτών του ήταν το 2006 ως καταζητούμενος δραπέτης στον Παρνασσό. Έκτοτε κρατείτο στο σωφρονιστικό κατάστημα Πατρών όπου οι πληροφορίες λένε πως όλα αυτά τα χρόνια επεδείκνυε καλή διαγωγή.

Δεν συμμετείχε σε επεισόδια, δεν δημιουργούσε προβλήματα ενώ εργαζόταν, όμως τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει επέβαλλαν δυο φορές την εβδομάδα τη μεταγωγή του στο νοσοκομείο του Ρίου για αιμοκάθαρση.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top