0
Στην Ευρωπαϊκή Ένωση αναζητούν τρόπους για να εμπλέξουν ποινικά όσους πολίτες αντιδρούν στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και στην χρήση των περιοριστικών μέτρων με σκοπό την αντιμετώπιση (όπως λένε οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και μαζί τους και η ελληνική) της πανδημίας.

Ο σκοπός είναι η οικονομική εξόντωση όσων πολιτών ακόμα τολμούν να ανεβάζουν τις απόψεις τους για την πανδημία στα social media (όλοι γνωρίζουν πόσο στοιχίζει μια απλή παράσταση δικηγόρου σε δίκη και ο νόμος επιβάλλει στους πολίτες να εκπροσωπούνται από δικηγόρο) και στο τέλος η βιολογική τους κόπωση από το μακροχρόνιο «μπλέξιμο» με τις αρχές, ασχέτως αν θα αθωώνονται ή όχι.

Στην Ελλάδα οι κυβερνώντες με μεγάλη τους έκπληξη διαπιστώνουν τα τελευταία χρόνια ότι οι πολίτες δεν υπολογίζουν πλέον την παραδοσιακή "πλύση εγκεφάλου" από τα τηλεοπτικά δίκτυα και ασχολούνται περισσότερο με την ειδησεογραφία του διαδικτύου που είναι λιγότερο ελέγξιμη και "φιλτραρισμένη".

Η Ελλάδα μέχρι τώρα παρουσιάζει ισχυρά ποσοστά υιοθέτησης της αντίθετης άποψης από αυτή που έχει επιβληθεί από την κυβέρνηση περί εμβολιασμών και πανδημίας.

Θεωρούν ότι τα social media και οι ανεξάρτητες ιστοσελίδες είναι οι βασικές υπεύθυνες για την διάδοση  των αντίθετων απόψεων.

Το παρακάτω ρεπορτάζ επιχειρεί να παρουσιάσει όσους αντιδρούν ως "συνωμοσιολόγους" και ότι πρέπει να "επικηρυχτούν".

Στην Κύπρο ετοιμάζονται να ποινικοποιήσουν την διακίνηση αντίθετων απόψεων σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα εμβόλια!




loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top