0
Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωσης Στρατιωτικών Ιατρών (ΕΣΤΙΑ) αναφορικά με τις αναστολές εργασίας που επιβάλλονται από την κυβέρνηση σε όσους δεν έχουν δεχθεί να εμβολιαστούν.

Στην ανακοίνωση επιβεβαιώνεται ότι η Ένωση θα προχωρήσει σε προσφυγή στο ΣτΕ κατά της κυβερνητικής απόφασης για αναγκαστική αναστολή εργασίας.

«Αγαπητοί συνάδελφοι

Η ΕΣΤΙΑ εκ θέσεως που δεν μπορεί παρά να είναι υποστηρικτική σε κάθε συνάδελφο που αποτελεί στόχο αμφιλεγόμενων νομικών μεθοδεύσεων, προσανατολίζεται στην υποστήριξη του κυρίου σώματος Προσφυγής εις το ΣτΕ εναντίον της αναστολής εργασίας.

Ήδη τα μέλη του ΔΣ έχουν επικοινωνήσει μεταξύ τους και συμφωνούν. Αναμένουμε για τυπικούς λόγους έναν συνάδελφο ο οποίος δεν είναι σε ακτίνα επικοινωνίας για να προβούμε στις νόμιμες διαδικασίες.

Στην εν λόγω προσφυγή θα συμμετέχουν όχι μόνον στρατ. ιατροί, αλλά και το λοιπό υγειονομικό προσωπικό ενώ είναι ευπρόσδεκτοι και συνάδελφοι πολίτες. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας

Η ΕΣΤΙΑ έχοντας την τεχνογνωσία και αναμένοντας την τελική απόφαση μετά την θετική έκβαση στην ILO, έχοντας και την γνώση ότι πίσω από όλα αυτά κρύβονται οι ίδιες εξουσίες και η ίδια περί ζωής αντίληψη που δημιούργησε το έμεσμα του 3257/2004, θα πράξει τα δέοντα.

Δείτε βίντεο από τη συνέντευξη που παραχώρησε  ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Γιατρών, πλοίαρχος του ΠΝ και στρατιωτικός γιατρός, Ζώης Μπέχλης:loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top