0
Με 7,8 κιλά κοκαΐνη στην κατοχή της ίδιας και του συντρόφου της Δημήτρη Ρεγγινίδη, συνελήφθη το μοντέλο Έλενα Πολυχρονοπούλου, γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι Power of Love.  

Το γνωστό μοντέλο συνελήφθη χθες στη Νέα Σμύρνη, ύστερα από επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο άνδρας που έχει συλληφθεί μαζί με το μοντέλο, εντοπίστηκε στη Νέα Σμύρνη, και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Αγίου Πολυκάρπου και Εφέσου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο συλληφθείς είχε μαζί του με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της πρώην παίκτριας ριάλιτι, μια βαλίτσα, μέσα στην οποία υπήρχαν 7 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους 7 κιλών και 827 γραμμαρίων, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι υψηλής καθαρότητας (πούδρα) με την αξία της να αγγίζει τις 800.000 ευρώ.


Η σύλληψη του μοντέλου και του συντρόφου της, έγινε ύστερα από πληροφορία που έφτασε στη Δίωξη σχετικά με τη διακίνηση κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, αλλά και των νοτίων προαστίων, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τουαλέτα του σπιτιού τους, στο Παγκράτι, εντοπίστηκε 0,1 γραμμάριο κοκαΐνης, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι το γνωστό μοντέλο ξεφορτώθηκε και άλλη ποσότητα ναρκωτικών μέσα από το αποχετευτικό σύστημα. Επιπλέον, οι αρχές εκτιμούν ότι το ζευγάρι ήταν ένα κομμάτι ενός μεγάλου κυκλώματος, ωστόσο ακόμα βρίσκονται στην άκρη του νήματος. 

Ο 32χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν του περνούσαν χειροπέδες ότι είχε στο διαμέρισμα της οδού Χαριδήμου 20 γραμμάρια κοκαΐνης τα οποία όμως δεν βρέθηκαν ποτέ.

Ο Δ.Ρεγγινίδης τα πήρε όλα πάνω του, λέγοντας πως είναι τοξικομανής και πήρε την κόκα να τη μεταφέρει σε κάποιον που του χρωστούσε, με προφανή σκοπό να «καθαρίσει» τη νεαρή σύντροφο του από το βάρος των κατηγοριών κακουργηματικού χαρακτήρα.

Οι αστυνομικοί μετά τη χθεσινή έφοδο στο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης, τη σύλληψη του ζευγαριού και την κατάσχεση των 7.8 κιλών κοκαΐνης, συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν και άλλα μέλη του κυκλώματος.  

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής παρακολουθούσαν για ημέρες τους δύο συλληφθέντες καθώς το «βαθύ λαρύγγι» που τους έδωσε μιλούσε για ένα ζευγάρι που διακινεί κοκαΐνη στα στέκια της show biz. 

Και οι δύο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν ενώ τους ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Η σύλληψη της Έλενας Πολυχρονοπούλου προκαλεί νέο σοκ στον κόσμο της show business, αφού έρχεται λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη και την προφυλάκιση του μοντέλου Αφροδίτης Μπάρμπα, στην κατοχή της οποίας είχαν βρεθεί 35 δόσεις κοκαϊνης. 




Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για την υπόθεση, έχει ως εξής:

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών. Κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7- κιλών και -827,1- γραμμαρίων

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 9-9-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών. Επιπρόσθετα ο ημεδαπός κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκαν οι δύο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν -7- αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους -7- κιλών και -827- γραμμαρίων.

Ο ανωτέρω προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους -0,1- γραμμαρίου.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
• ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων
• ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
• το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ
• Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
• δίκυκλη μοτοσυκλέτα
• -3- συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.




loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top