0
Απίστευτα πράγματα από τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, καθώς ισχυρίστηκε πως ιδιοκτήτες ακινήτων τον παίρνουν τηλέφωνο και του ζητούν... να αυξηθεί ο ΕΝΦΙΑ!

Ο υπουργός Οικονομικών, βγήκε στον φιλικό ΣΚΑΪ και προσπάθησε να πείσει ότι οι πολίτες υποδέχονται με χαρά τις αυξήσεις των αντικειμενικών αξιών και τις συνεπακόλουθες αυξήσεις στον ΕΝΦΙΑ.

«Εγώ θέλω να σας πω ότι επικοινωνούν συμπατριώτες μου από τα νότια προάστια ή από το Πόρτο Χέλι – σας φέρνω χαρακτηριστικά παραδείγματα – που έχουν δει τη σημαντική αύξηση των αντικειμενικών αξιών. Μου επιβεβαιώνουν πού γίνονται οι συναλλαγές, σε πολύ χαμηλότερες αντικειμενικές από τις εμπορικές, και θεωρούν ότι είναι εύλογο να αυξηθεί σε αυτούς ο ΕΝΦΙΑ. Απλά δεν θα 'θελαν να αυξηθεί ισόποσα της αύξησης των αντικειμενικών αξιών» υποστήριξε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

«Δηλαδή συγγνώμη, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι σας λένε: αυξήστε μου τον ΕΝΦΙΑ;» ρώτησε ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας.

«Είναι άνθρωποι, οι οποίοι λένε ότι είναι σωστό αυτό που κάνετε ως άσκηση» συνέχισε με θράσος ο υπουργός Οικονομικών, με τους παρουσιαστές να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα ειρωνικά τους χαμόγελα. Συνέχισε δε προκλητικά: «Και μην ξεχνάμε ότι πολλοί από αυτούς έχουν σπίτια και αλλού όπου μειώνεται ο ΕΝΦΙΑ».        
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top