0
Είναι ίσως η πιο δύσκολη υπόθεση που έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν οι έμπειροι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών. Όσο περνούν οι μέρες τόσο πληθαίνουν τα αναπάντητα ερωτήματα για τις κινήσεις και τη δράση των δολοφόνων εντός μεζονέτας.

Κι αυτό καθώς δεν υπάρχει κανένα ίχνος που να δείχνει ότι ήταν εκεί το μοιραίο βράδυ. Γι’ αυτό οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Πολύ σημαντικό για την εξέλιξη των ερευνών θεωρούν οι αστυνομικοί ένα βίντεο-ντοκουμέντο που βρίσκεται στα χέρια τους. Σε αυτό απεικονίζεται ένας άνδρας, το μοιραίο βράδυ στις 05:22, φορώντας καπέλο, ο οποίος θα μπορούσε να είναι ο «τσιλιαδόρος» της συμμορίας.

Οι αξιωματικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν το συγκεκριμένο πρόσωπο ανοίγοντας τη βεντάλια των ερευνών όχι μόνο σε σκληρούς ποινικούς. Αν αποδειχτεί ότι δεν ήταν κάποιο πρόσωπο της γειτονιάς που απλώς βρισκόταν εκεί τη συγκεκριμένη ώρα, τότε θα μιλάμε για μια πολύ σημαντική εξέλιξη που θα φέρνει τις αρχές μπροστά σε ένα μέλος της δολοφονικής συμμορίας.

Αν όμως αποδειχτεί ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει σχέση με την υπόθεση τότε οι αστυνομικοί θα επιστρέψουν στο παζλ των αναπάντητων ερωτημάτων για το τι συνέβη εντός της μεζονέτας, τα οποία παραμένουν ακόμη πολλά και ομιχλώδη.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top