0
Ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης λαμβάνει εντολές από τη Γερμανία και την Άγκελα Μέρκελ το έχουμε καταλάβει. 

Ότι έχει σκοπό να “πουλήσει” την Ελλάδα στους Τούρκους και αυτό το έχουμε καταλάβει, αλλά οτι θα του βάζει και όρους η Μέρκελ…

Σύμφωνα με τη “Νέα Φιλική Εταιρεία”, η καγκελάριος Μέρκελ παρήγγειλε στον ένοικο του Μεγάρου Μαξίμου, να κλείσει τη Βουλή των Ελλήνων (Μ. Πέμπτη, 29η Απριλίου 2021) και να προκηρύξει πρόωρες εκλογές για την 23η Μαϊου 2021 υπό τον όρο, ότι, προηγουμένως, θα συνυπογράψει με την Τουρκία το σύμφωνο προσφυγής στο διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, όπως ακριβώς το διαπραγματεύτηκε ο Γερμανός ΥπΕξ., Heiko Maas με τον Τούρκο ομόλογό του.

Μιά «διαπραγμάτευση» στην οποία, αν και δεν συμμετείχε, αποδέχεται η Ελληνική κυβέρνηση, α) τα 6,0 ν. μίλια ως χωρικά ύδατα στο Αιγαίο και β) να παραχωρήσει 152 νησιά μαζί με τα Ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο, πέραν του 27ου μεσημβρινού, στην Τουρκία, που σημαίνει ότι όσα από τα Δωδεκάνησα ευρίσκονται εντός της Επικράτειας της, θα αποστρατικοποιηθούν!

Η Γερμανία θα προταθεί στο Δικαστήριο από κοινού ως εγγυήτρια δύμαμη με την υποχρέωση να διατηρεί βάσεις, για 99 έτη, σε Κάρπαθο, Ρόδο, Καστελόριζο, Λέρο και Σάμο, τα έξοδα των οποίων θα καλύπτονται από τη συμμετοχή της κατά 25% στην εξόρυξη και εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων του Αιγαίου!

Η Γερμανία «εκτιμά» και επιβραβεύει το πνεύμα συνεργασίας και αυτοθυσίας που επιδεικνύει η Ελληνική κυβέρνηση, χάριν της ειρήνης και γι αυτό μεταθέτει την αποπληρωμή ενός μέρους του Ελληνικού χρέους, ύψους 170 δις. €, για μετά το 2070 (τόκος ρ.α. 0,92% effektiv)!

Η «πανδημία» ήταν η δικαιολογία και το αλλαλούμ που ακολούθησε, η προστυχιά μιας κυβέρνησης μισελλήνων που επέβαλε δια της βίας και με την βοήθεια των ΜΜΕ και των κομμάτων της Βουλής, δικτατορία με κοινοβουλευτικό μανδύα, η οποία παραβίασε το Σύνταγμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα κατά συρροήν, κατέστρεψε την οικονομία και κράτησε τον λαό σε κατ’ οίκον περιορισμό κάνοντας χρήση πλαστών, ψευδών και μη αποδεικτέων στοιχείων, αφού φρόντιζε να μην κρατούνται πρακτικά και πρωτόκολλα, όταν επέβαλε τα Lock down..

Άνθρωποι σιχαμεροί του επιπέδου Merkel, von de Leyen, Maas, Schäuble δεν ευθύνονται, μαζί με τους λοιπούς 1188 εγκληματίες πολέμου, μόνο για τη Γενοκτονία και τη σκλαβιά των Ελλήνων, αλλά κυβερνούν κιόλας την Ελλάδα και αποφασίζουν για το μέλλον της. Υπό αυτές τις συνθήκες, όποιος δεν αντιδράσει άμεσα αλλά επιλέξει να δει την παραχώρηση του Αιγαίου στη Τουρκία ως ευκαιρία για να εκλεγεί βουλευτής στις εκλογές της 23ης Μαϊου, δεν είναι μόνο συνεργός στην προδοσία αλλά συνάμα και ο πιο βρωμερός εχθρός της Πατρίδος.

Στην 200η επέτειο της Επανάστασης του ’21 θα τιμήσουμε τους ήρωές μας και τους αγώνες τους, αντιστεκόμενοι μέχρι τελευταίας ρανίδος ενάντια στο καθεστώς των επιόρκων και των δυνάμεων κατοχής, έως ότου ξεκουμπιστούν από την χώρα. Ο πραιτωριανός που θα σηκώσει χέρι και/ή θα πυροβολήσει άοπλους Έλληνες, που αγωνίζονται για «ψωμί, παιδεία, ελευθερία, δικαιοσύνη και εργασία», να ‘ναι σίγουρος, ότι όχι μόνο δεν θα του παράσχει προστασία η Γερμανία αλλά θα ‘χει και την ίδια τύχη με το Γερμανό και τον Τούρκο εισβολέα.

Οι ήρωες του ’21 δεν έχυσαν το αίμα τους μαχόμενοι υπέρ Πίστεως και Πατρίδος για να δώσουν το δικαίωμα, 200 χρόνια αργότερα, σε άθεους, παιδεραστές, απάτριδες, ριψάσπιδες, μισέλληνες και προδότες, που βγάζουν φλύχταινες όταν ακούν τον Ύμνο στην Ελευθερία και/ή βλέπουν το Σταυρό με τη Γαλανόλευκη, να προσποιούνται, χάριν των εντυπώσεων και του θεαθήναι, ότι τιμούν την μνήμη τους!

Η Ελλάς πρέπει να επανέλθει, πάση θυσία, στον δρόμο της Δημοκρατίας και να επανακτήσει την Ελευθερία, την Ανεξαρτησία  και την Εθνική της κυριαρχία. Μόνο μία κυβέρνηση ακομμάτιστων προσωπικοτήτων είναι σε θέση να επαναφέρει την χώρα στην νομιμότητα και να την οδηγήσει σε ασφαλή λιμάνια! Το αυτό ισχύει και για τον Προεδρικό θώκο, που εξεφτελίστηκε από ανθρωπάκια ασυνείδητα, ανάξια και μοιραία. Υπάρχουν αξιόλογοι Έλληνες και σεμνοί Πατριώτες όπως πχ ο στρατηγός Δ. Γράψας ή ο καθηγητής Γ. Κοντογιώργης, άξιοι να εκλεγούν ΠτΔ και ικανοί να επανακτήσουν το σεβασμό και την εμπιστοσύνη των Ελλήνων και να επαναφέρουν τον θεσμό στην παλιά του αίγλη.

Στις 25 Μαρτίου 2021 θα φορέσω τον μπλέ μπερέ και θα πάω στο μνημείο του «Αγνώστου Στρατιώτη» να τιμήσω την Επανάσταση του ’21, τους ήρωες της και τους αγώνες τους, έως τελευταίας ρανίδος …. και ο Θεός βοηθός”!

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top