0
Ο Παύλος Χαϊκάλης φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά μέσω μηνυμάτων την Εληνοαμερικανίδα ηθοποιό και σεναριογράφο Sky Maddas, όπως κατήγγειλε η ίδια. 

Έπειτα από τη Ηλιάνα Αραβή, η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και σεναριογράφος Sky Maddas κατήγγειλε και αυτή τον Παύλο Χαϊκάλη για απρεπή συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση.

Η κατά κόσμον Μαρία Ταβερναράκη έδωσε στη δημοσιότητα μηνύματα που ο ηθοποιός της έστελνε το 2011, όταν εκείνη ήταν μόλις 18 ετών. Η καταγγελία που έρχεται να προστεθεί σε αυτή της Ηλιάνας Αραβή, την οποία παραδέχθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Στο πρώτο της tweet η Sky Maddas έγραψε: «Αύγουστος του 2011. Χτυπάει το μεσσεντζερ και βλέπω το όνομα του κ. Χαικαλη. Είχα ταχυπαλμία, Από μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός και εκείνη την περίοδο έβλεπα φανατικά το 50-50, μια από τις αγαπημένες μου ελληνικές σειρές μέχρι και σήμερα».
«Ντραπηκα αλλα αναρωτιωμουν τι να απαντησω σ αυτα τα μντ που ελαβα. Σκεφτόμουν τι να γραψω να μην προσβαλλω τον κ.Χαικαλη.Σκεφτομουν και σε ποιες φωτος μου αναφεροταν. Γιατί φωτο με κιλοτακια δν ειχα ανεβασει ποτε σε κανενα σοσιαλ μου μιντια», συνεχίζει σε επόμενη ανάρτησή της η ηθοποιός και σεναριογράφος.

Ο ηθοποιός φαίνεται να της στέλνει μηνύματα με αφορμή μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Facebook. «Ειχα ανεβάσει φωτογραφίες μιας φίλης μου με μαγιο το καλοκαίριτου 2011 και είχα ανεβάσει μια φωτό με τα πόδια μου για να δείξω το χρώμα που έκανα. Ήταν η πρώτη φορά που κάποιος με έβλεπε σαν αντικείμενο του σεξ», εξηγεί η Sky Maddas.

«Είδα το βίντεο με τον κ. Χαικαλη και τον κ. Φιλλιπιδη να κοροιδευυν αισχρα τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης/βιασμού στο τουιτερ. Τότε θυμήθηκα αυτα τα μνμτ. θυμήθηκα ποσο ασχημα ειχα νιώσει, ποσο ντράπηκα, ποσο δεν ηθελα να προσβαλω τον πολύ ηθοποιο», καταλήγει η ηθοποιός κάνοντας αναφορά στο βίντεο που έκανε τον γύρο του Διαδικτύου με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top