0
Θλίψη προκάλεσε ο χαμός πασίγνωστης ηθοποιού η οποία έφυγε από τη ζωή χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της.
Πρόκειται για τη Μάριον Ράμσεϊ (Marion Ramsey), την αγαπημένη Χουκς, με τη χαρακτηριστική φωνή, της ταινίας «Η μεγάλη των μπάτσων σχολή», η οποία πέθανε σε ηλικία 73 ετών.


Σύμφωνα με το BBC, το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου της ανακοίνωσε ο μάνατζερ της. Η Ράμσεϊ πέθανε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες την Πέμπτη (07/1) το πρωί. Ο ατζέντης της δήλωσε ότι η Ράμσεϊ είχε αρρωστήσει πρόσφατα, αλλά δεν έδωσε στη δημοσιότητα την αιτία του θανάτου της.

Η Ράμσεϊ λατρεύτηκε για τον ρόλο της ως Χουκς στη «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή», με το χαρακτηριστικό της να είναι η γλυκιά φωνή της, την οποία άλλαζε, όταν χρειαζόταν να… ανεβάσει γκάζια.

Η Μάριον Ράμσεϊ διένυσε πολλά χιλιόμετρα στον χώρο της υποκριτικής και ήταν βετεράνος του Broadway.


«Το πάθος της στην ηθοποιία και η διάθεσή της να μοιραστεί την καρδιά της με τον κόσμο ήταν τεράστια. Η Μάριον έφερε μαζί της μια καλοσύνη και ένα φως που γέμιζε αμέσως ένα δωμάτιο κατά την άφιξή της. Η εξασθένιση του φωτός της είναι ήδη αισθητή από εκείνους που τη γνώριζαν καλά. Θα μας λείψει και θα την αγαπάμε για πάντα», ανέφερε η ανακοίνωση για το θάνατό της.

Τα social media έχουν γεμίσει με μηνύματα θλίψης για τον θάνατο της.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top