0
Απίστευτη τοποθέτηση για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου κατά του Covid-19 είχαμε πριν λίγο από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην συνέντευξή του στο ΑΝΤΕΝΝΑ (Ν.Χατζηνικολάου), όταν ερωτηθείς σχετικά απάντησε επί λέξει ότι: «Αφού θα το θέλουν οι εταιρείες»!

Λίγο πριν είχε δει το φως της δημοσιότητας η επιστολή με την φόρμα που είχε στείλει για την πιστοποίηση της υποχρεωτικότητας του εμβολίου.

Όπως αναφέρεται και στην επιστολή, ο εμβολιασμός δεν είναι προϋπόθεση για να ταξιδέψει κάποιος, αλλά όποιος δεν το κάνει θα αναγκάζεται να υποβάλλεται σε τεστ και να μπαίνει σε καραντίνες. 

Πραγματικά είναι εντυπωσιακό το ότι ο πρωθυπουργός επικαλείται ως δικαιολογία για το υποχρεωτικό του εμβολίου ότι «Το θέλουν οι εταιρείες»!

Μεγάλο είναι το ποσοστό των Ευρωπαίων που λέει «όχι» στον εμβολιασμό, για διαφόρους λόγους, κάτι το οποίο δεν αρέσει στην κυβέρνηση, η οποία έχει ως σκοπό να εμβολιαστούν όλοι οι πολίτες, καθώς έχουν παραγγελθεί περισσότερα εμβόλια απ' ότι χρειαζόμαστε -παρά τον χαμηλό ρυθμό εμβολιασμών που υπάρχει μέχρι σήμερα. 

Έτσι με το πιστοποιητικό η κυβέρνηση ελπίζει πως οι πολίτες θα πιεστούν για να κάνουν το εμβόλιο, ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top