0
Σχεδόν από την πρώτη στιγμή φαίνεται να γνώριζε ο 26χρονος ειδικός φρουρός, που κατηγορείται για υπόθαλψη και παράβαση καθήκοντος, το περιστατικό ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του Μετρό Ομόνοιας από τα δύο ανήλικα αδέρφια.

Η άρση απορρήτου επικοινωνιών, αλλά και η «περίεργη» εμφάνιση του το βράδυ της Παρασκευής στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών προκειμένου να ρωτήσει τι έχει συμβεί με τον 17χρονο και τον 15χρονο, ήταν που τον «έκαψαν».

Σε έναν από τους απομαγνητοφωνημένους διαλόγους που έχει καταγράψει ο υπερκοριός, ο 26χρονος ειδικός φρουρός φέρεται να συνομιλεί με συγγενικό πρόσωπο των συλληφθέντων ανηλίκων για ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που της φάνηκε «ύποπτο».

1ος διάλογος

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Reader.gr τον ρωτάει για την πινακίδα του οχήματος και ακολουθεί ο εξής διάλογος. (...)

Συγγενικό πρόσωπο: Γιατί, θα το δεις τώρα;

Ειδικός φρουρός: Τώρα δουλεύει η αλλαγή μου, έχω ρεπό εγώ. Θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.

Συγγενικό πρόσωπο: Αλλά δεν νομίζω να ήταν σχετικός να οδηγεί έτσι. Με το ζόρι όπισθεν και πήγε ανάποδα.

Ειδικός φρουρός: Ένα άτομο είναι; Συγγενικό πρόσωπο: Ένα άτομο ήταν, ναι. Ειδικός φρουρός: Ε δεν είναι ασφάλεια, δεν υπάρχει υπηρεσία με ένα άτομο.

Συγγενικό πρόσωπο: Αν είναι ασφάλεια κι οδηγούσε έτσι...

2ος διάλογος

Σε άλλη περίπτωση, ο 26χρονος ειδικός φρουρός φέρεται να συμβουλεύει το συγγενικό πρόσωπο του 17χρονου και του 15χρονου να μην βγουν από το σπίτι.

Ειδικός φρουρός: Λοιπόν άκου να δεις, αυτή την ψάχνουν όλοι γιατί είναι βαρβάτη σύλληψη. Καταρχάς μην βγουν από το σπίτι. Μην κάνουν το αστείο και κουνήσουν απ’ το σπίτι αν δεν μιλήσεις με τον δικηγόρο. Ούτε τι να σου πω, να πετάξουν τα σκουπίδια.

Συγγενικό πρόσωπο: Ναι

Ειδικός φρουρός: Για να μην πέσουν σε κανέναν ασφαλίτη (…). Είδες τι είπαν τώρα στην τηλεόραση μόλις

Συγγενικό πρόσωπο: Όχι

Ειδικός φρουρός: Ότι αν δεν βρεθούν σύντομα θα δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες τους στην τηλεόραση. Οπότε καλό θα είναι να προλάβουμε καταστάσεις...

loading...


Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top