0
Γνωστούς τραγουδιστές, αθλητές αλλά και δικηγόρους περιελάμβανε το πελατολόγιο της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία έκανε delivery κοκαϊνη σε βίλες των βορείων προαστίων.
Νέα στοιχεία έχουν στα χέρια τους, οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών σχετικά με το κύκλωμα κοκαϊνης, την οποία και διακινούσε με delivery.

Το εν λόγω κύκλωμα είχε καταφέρει να διεισδύσει σε περιοχές όπως η Εκάλη, η Κηφισιά, το Ψυχικό, το Κολωνάκι, αλλά και σε περιοχές της παραλιακής ζώνης πρόσφερε το προϊόν του σε γνωστά ονόματα της showbiz οι οποίοι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Ανάμεσα σε αυτούς που είναι στη λίστα για το delivery κοκαϊνης, «υπηρεσία» που προσέφερε επί 24ωρου βάσεως μια διάσημη τραγουδίστρια, ένας ράπερ, ένας μπασκετμπολίστας, αλλά και τρεις γνωστοί δικηγόροι. Όσον αφορά τον τρόπο, με τον οποίο τα μέλη του κυκλώματος έρχονταν σε επαφή με τους πελάτες μέσω τηλεφωνικών κλήσεων, στις οποίες χρησιμοποιούσαν συνθηματικά, όπως το «φέρε μου ένα» ή «φέρε μου δύο», με τον αγοραστή να εννοεί με τον τρόπο αυτό τα γραμμάρια κοκαϊνης που ήθελε να προμηθευτεί έναντι 70 ή 100 ευρώ το γραμμάριο.

Στην συνέχεια ο delivery της εγκληματικής οργάνωσης έκανε την παράδοση, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του πελάτη, όπου και παραλάμβανε τα χρηματικά ποσά. Μέχρι στιγμής έχει γίνει ταυτοποίηση 260 κλήσεων, στις οποίες γινόταν λόγος για αγοραπωλησίες, ενώ υπό έλεγχο βρίσκονται ακόμα 500.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η εξάρθρωση του συγκεκριμένου κυκλώματος έχει κάνει αρκετούς επώνυμους να χάσουν τον ύπνο τους, κι αυτό διότι πέρα από τις έξι προαναφερθέντες, οι αστυνομικοί θεωρούν πως όταν θα γίνει το δέσιμο της υπόθεσης, θα εμφανιστούν κι άλλα ονόματα, που πρωταγωνιστούν σε διάφορους επαγγελματικούς χώρους. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top