0
Ερωτηματικά ως προς τις έρευνες που πραγματοποιεί το αμερικανικό Πεντάγωνο πάνω στα ΑΤΙΑ (Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα- ευρύτερα γνωστά ως UFO, αν και ο όρος που χρησιμοποιείται τώρα είναι UAP, Unidentified Aerial Phenomena) και τα ευρήματα αυτών προκαλούν πρόσφατα δημοσιεύματα από τo The Debrief, σχετικά με μια «περίεργη» μη απόρρητη φωτογραφία και δύο απόρρητες αναφορές της UAPTF (Unidentified Aerial Phenomena Task Force).


Όπως αναφέρει το The Debrief, έμαθε για την ύπαρξη της φωτογραφίας- η οποία λέγεται πως έχει κυκλοφορήσει ευρέως στις υπηρεσίες πληροφοριών- από αξιωματούχο ο οποίος έχει πρόσβαση στις αναφορές της UAPTF. «Επιπρόσθετα, οι ίδιοι δύο αξιωματούχοι του υπουργείου Άμυνας και ένας από τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών με τους οποίους είχαμε μιλήσει προηγουμένως επιβεβαίωσαν ότι η εικόνα που διέρρευσε είναι η ίδια φωτογραφία που δόθηκε σε αναφορά του 2018 που είχε δώσει η UAPTF» συμπληρώνεται σχετικά.
Η επίμαχη φωτογραφία θεωρείται «μη απόρρητη και για επίσημη χρήση μόνο» επειδή η ίδια και η αναφορά που τη συνόδευε είχαν διαμοιραστεί σε ένα ασφαλές δίκτυο των υπηρεσιών πληροφοριών.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top