0
Μέρα με τη μέρα και ώρα με την ώρα, όλα δείχνουν πως βιώνουμε τη συνωμοσία του αιώνα στις αμερικανικές εκλογές. 

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στους αντιφάδες, τους παγκοσμιοποιητές και στους κάθε λογής άπλυτους που έχουν συσπειρωθεί για να πετάξουν έξω από τον Λευκό Οίκο τον Τραμπ, αλλά και στις παγκόσμιες υπερδυνάμεις.

Μετά τους σέρβερς που κατασχέθηκαν στη Γερμανία, έρχεται μία ακόμα μεγάλη αποκάλυψη που αναμένεται να δημιουργήσει τεράστιο θέμα για αρκετό καιρό.

Στις 24 Ιουλίου 2020 το κινεζικό προξενείο του Χιούστον του Τέξας έκλεισε λόγω υποτιθέμενων “κατασκοπευτικών δραστηριοτήτων”. Αυτό όμως ήταν μόνο ένα «παραπέτασμα καπνού» που μας είχαν ρίξει τότε τα αριστερόστροφα συστημικά ΜΜΕ.


Τι πραγματικά συνέβη τότε;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη από το Λος Άντζελες που μεταδίδει η ιστοσελίδα greeknewsondemand.com, η παραγωγή ψεύτικων, πλαστών επιστολικών ψήφων είναι η πραγματική αιτία που έκλεισε τότε το κινεζικό προξενείο της συγκεκριμένης περιοχής των ΗΠΑ και οι πληροφορίες αυτές αναφέρθηκαν από τοπικές αρχές και πολίτες.

Εν ολίγοις, αυτά που καιγόντουσαν τότε στο κινεζικό προξενείο ήταν επιστολικές ψήφοι!!! Οι Κινέζοι ήταν στη διαδικασία παραγωγής μερικών από αυτές αφού έλαβαν ένα αντίγραφο μιας πραγματικής επιστολικής ψήφου που χρησιμοποιούσαν ως πρότυπο. Ετοιμάζονταν, δηλαδή, να ωθήσουν τον Τζο Μπάιντεν στην Προεδρία!

Όταν οι αρχές του Χιούστον θορυβήθηκαν για κάτι που…ΕΚΑΙΓΕΤΟ ή μάλλον….”ΕΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΟ” εκεί στο Προξενείο της Κίνας, έσπευσαν αμέσως στη σκηνή της φωτιάς χωρίς να καταλαβαίνουν πως, αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καιγόταν μόνο υλικό του κτιρίου του προξενείου ΔΕΝ ΗΤΑΝ, αλλά…«ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ»…ΨΕΥΤΙΚΑ, ΠΛΑΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΧΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ.

Οι Κινέζοι, αφού ενημερώθηκαν ότι οι αρχές μετέβαιναν στο προξενείο τους για να τους κάνουν ΕΛΕΓΧΟ, και αφού χ@στηκαν πάνω τους, πήγαν αμέσως να ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! Αλλά οι αρχές που κατέληξαν τελικά εκεί, ήταν οι…ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Κινέζοι πράκτορες που εμπλέκονταν τότε στο ύπουλο σχέδιο παραγωγής πλαστών ψήφων, είχαν προφυλακιστεί.

Αυτές οι πλαστογραφημένες ψήφοι θα μπορούσαν να είχαν εξαπλωθεί σε όλες τις ΗΠΑ -αν δεν τους είχαμε σταματήσει τότε τους Βρωμο-Κινέζους– σε πολιτείες-κλειδιά και αυτό θα μπορούσε να είχε ως αποτέλεσμα τις εκλογές να τις «κερδίσει» ο Μπάιντεν.

ΚΙ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΤΑ Μ.Μ.Ε. -ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ «ΝΙΚΗΤΗ» ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!

Τα ΜΜΕ μάς είπαν τότε ότι αυτό είχε να κάνει με την κατασκοπεία, αλλά αυτό ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Οι Κινέζοι δεν θέλουν ο Τραμπ να είναι πρόεδρος για δεύτερη θητεία, λόγω της σκληρής στάσης του σχετικά με την εμπορική ανισορροπία μεταξύ των δύο χωρών και τον ρόλο των Κινέζων στον κορωνοϊό.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο που είχε φτιάξει ένας πολίτης των ΗΠΑ την επομένη της φωτιάς στις 24 Ιουλίου 2020, με τίτλο “Production Of Fake Mail In Ballots Is The Real Reason Chinese Consulate Closed”, όπου μας είχε ενημερώσει για όλα αυτά προειδοποιώντας τότε όλη την Αμερική για τον ύπουλο ρόλο δολιοφθοράς των Κινέζων στις εκλογές υπέρ του ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ!

Και το μήνυμά του τότε; «Μην επιτρέπετε την επεξεργασία των επιστολικών ψήφων! Ανοίγει την πόρτα για εξαπάτηση και ΝΟΘΕΙΑ!», κάτι το οποίο αναφέρεται εδώ και μέρες μετά την ημέρα των εκλογών…
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top