0
Η τουρκική Γενί Σαφάκ δημιουργεί «πολεμικό κλίμα» για μια ακόμη φορά την τουρκική κοινή γνώμη κατά της Ελλάδος και προαναγγέλλει τουρκικά «ρεσάλτο» σε ελληνικά πλοία!

Τα τουρκικά ΜΜΕ ζητούν ελέγχους σε εμπορικά πλοία της χώρας μας στην Ανατολική Μεσόγειο, ως…αντίποινα για το ρεσάλτο των Γερμανών της επιχείρησης “Ειρήνη”.

«Επειδή ο διοικητής της ‘’εισβολής’’ ήταν Έλληνας, εξετάζεται το ενδεχόμενο των αντιποίνων σε ελληνικά πλοία στην ανατολική Μεσόγειο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα

Πριν λίγες ημέρες ο αντιναύαρχος ε.α. Deniz Kutluk και σύμβουλος σε θέματα ναυτικής ασφάλειας του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν είχε πει πως η Ελλάδα πρέπει να σκεφτεί διπλά από εδώ και εμπρός την ναυσιπλοΐα των εμπορικών σκαφών της στα διεθνή ύδατα….

«Αυτό που έκανε η Ελλάδα ήταν να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας», είπε ο Τούρκος αντιναύαρχος για να συνεχίσει:

«Από εδώ και πέρα τα ελληνικά εμπορικά σκάφη θα αποτελούν αντικείμενο έρευνας του τουρκικού Ναυτικού, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν πλέουν.

Η Ελλάδα θα πρέπει εφεξής να σκεφτεί διπλά και τριπλά την ναυσιπλοΐα των εμπορικών σκαφών της».

Φαίνεται πως η Άγκυρα μεθοδικά προσπαθεί να επιβάλει έναν σχεδιασμό όπου τουρκικά πολεμικά πλοία θα κάνουν νηοψίες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας σε ελληνικά πλοία, την ίδια στιγμή που το Ορούτς Ρέις κάνει ανενόχλητο έρευνες.

Διότι αν φτάσει σε αυτό το σημείο και φυσικά δεν υπάρξει πραγματική αντίδραση από την ελληνική πλευρά τότε θα έχουν καταλύσει οριστικά και δια παντός την ελληνική κυριαρχία (την οποία την καταλύει καθημερινά το Oruc Reis κάνοντας έρευνες).

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top