0
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θ. Βασιλακόπουλος, δήλωσε τα κάτωθι σε σχέση με τον κορωνοϊό, με τον οποίον ως αφορμή επιβάλλονται παντού μέτρα περιορισμού της ελευθερίας κίνησης και όχι μόνο:

«Δεν μπορεί να οργανώνουμε πάρτι αυτή την στιγμή.

Θα πρέπει να πηγαίνουμε συντεταγμένα, να βλέπουμε τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο (συμπληρώνει ο δημοσιογράφος: και να ακολουθούμε).

Να μην είμαστε αρνητές. Η άρνηση είναι ψυχολογικός μηχανισμός άμυνας αλλά δεν μπορεί να βγαίνει γκάλοπ που να λέει αυτή την στιγμή ότι το 40% των ερωτηθέντων δεν θα έκαναν εμβόλιο κορωνοϊού.

Το εμβόλιο είναι η μόνη σωτηρία».

«Αρκεί να δει κάποιος πως μας λείπει ένα εμβόλιο και έχει κλείσει ο πλανήτης», συμπλήρωσε ο έτερος δημοσιογράφος. «Έτσι είναι ο κόσμος χωρίς εμβόλια», κατέληξε ο καθηγητής.

Άρα λοιπόν πρέπει να πηγαίνουμε συντεταγμένα και να ακολουθούμε όσα κάνουν στο Εξωτερικό. Επιπλέον, η άρνηση, η οποία είναι ένα ψυχολογικός μηχανισμός άμυνας, σύμφωνα με τον κ. καθηγητή, πρέπει να σταματήσει και όλοι να κάνουμε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, αν θέλουμε τον πλανήτη ανοιχτό.

Θα είναι ασφαλές το εμβόλιο; Ποιός θα το προτείνει; Τι θα γίνει με όσους εξακολουθούν να αρνούνται;

Δείτε το βίντεο:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top