0
Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, κατάφερε και νίκησε σε χρόνο-ρεκόρ τον κορωνοϊό και σήμερα Δευτέρα (5/10), σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ιατρική ομάδα του πριν από λίγο βγαίνει από το νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους.


Σε ανακοινωθέν της ιατρικής ομάδας του Αμερικανού προέδρου αναφέρεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως ανταποκρίνεται στη θεραπεία και πλέον δεν παραπονιέται για δυσκολία αναπνοής.

Όπως λένε οι γιατροί, ο Ντόναλντ Τραμπ «Τα πήγε εκπληκτικά καλά, ανταποκρίνεται  στην θεραπεία και αν όλα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά αύριο  βγαίνει» διαψεύδοντας τα συνήθη fake news των ΜΜΕ που τον πολεμούν (Reuters, CNN κλπ.) ότι είναι δήθεν είναι σε κρίσιμη κατάσταση!

Ο δρ. Μπράιαν Γκαριμπάλντι τόνισε για την κατάσταση της υγείας του Νόναλντ Τραμπ σήμερα: «Ήταν όρθιος. Σκοπεύουμε σήμερα να του δώσουμε να φάει και να πιει, να είναι όρθιος εκτός κρεβατιού» είπε ο γιατρός και συνέχισε: «Αν συνεχίσει να δείχνει και να αισθάνεται τόσο καλά όσο σήμερα, αύριο του δίνουμε εξιτήριο νωρίς το πρωί για τον Λευκό Οίκο, όπου θα συνεχίσει την θεραπεία του».

«Ο πρόεδρος ήθελε να μοιραστώ μαζί σας πόσο ευχαριστημένος είναι με την ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί» τόνισε ο θεράπων ιατρός του στρατιωτικού νοσοκομείου Walter Reed.

Σύμφωνα με δήλωση του Λευκού Οίκου «Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, έχει λάβει ένα πολλά υποσχόμενο αλλά πειραματικό φάρμακο COVID-19 που βρίσκεται ακόμη σε κλινικές».

Ο Sean Conley, ο προσωπικός γιατρός του προέδρου, ανακοίνωσε ότι χορήγησε στον Trump μια δόση των οκτώ γραμμαρίων του πειραματικού κοκτέιλ αντισωμάτων της Regeneron.

Ο Τραμπ έχει λάβει, επίσης, ψευδάργυρο, βιταμίνη D, ασπιρίνη, μελατονίνη και ένα φάρμακο για την καούρα που οι γιατροί του θεωρούν ότι θα τον βοηθήσει στην καταπολέμηση του ιού.

Σε ανακοινωθέν της ιατρικής ομάδας του Αμερικανού προέδρου αναφέρεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ανταποκρίνεται στη θεραπεία και πλέον δεν παραπονιέται για δυσκολία αναπνοής.



Ο Τραμπ παραμένει απύρετος από το πρωί της Παρασκευής, οι ζωτικοί του δείκτες είναι καλοί και ηπατική και η νεφρική λειτουργία κανονικές, ενώ έλαβε και δεύτερη δόση της αγωγής με Remdesivir.


Νέο βίντεο από τον Ντόναλντ Τραμπ: Σε εξαιρετική κατάσταση - ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου


Σε εξαιρετική κατάσταση ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ευχαριστεί το προσωπικό του νοσοκομείου Walter Reed για τις υπηρεσίες του λίγο πριν αναχωρήσει για τον Λευκό Οίκο.




ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top