0
Βίντεο και φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν τη στιγμή των πυροβολισμών μεταξύ τσιγγάνων σήμερα στα Σεπόλια, στην συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Αγίου Μελετίου, καθώς και τον αιμόφυρτο πολίτη ο οποίος δέχθηκε τις σφαίρες τους.

Στα πλάνα, όπως μπορεί κανείς να διακρίνει, φαίνεται καθαρά ο τρόμος που επικρατεί στους ανθρώπους από τους πυροβολισμούς που πέφτουν στην γειτονιά και τους ανυποψίαστους πολίτες που τρέχουν να σωθούν.

Σύμφωνα πάντα με το βίντεο στην περιοχή επικράτησε πανικός με τους ανθρώπους να προσπαθούν να προστατευτούν.

Όπως φαίνεται, η κίνηση των οχημάτων έχει διακοπεί και προσπαθούν άνθρωποι και οχήματα να απεγκλωβιστούν προκειμένου να μην χτυπηθούν από αδέσποτη σφαίρα.


Μάλιστα φαίνεται καθαρά ο τραυματισμός του άτυχου μοτοσικλετιστή ο οποίος οδηγώντας το μηχανάκι του κινούμενος στην πορεία του, ξαφνικά δέχεται ένα πυροβολισμό στο αριστερό πόδι, παρατάει το δίκυκλο και τρέχει κουτσαίνοντας να καλυφθεί.

Το τραύμα του είναι ακόμα «ζεστό» και μπορεί να περπατήσει έστω και κουτσαίνοντας γιατί μετά από λίγο φαίνεται πως το μηχανάκι του να το παίρνει κάποιος άλλος και να το βάζει στην άκρη.

Στο βίντεο διακρίνονται κάποιοι από τους δράστες, οι οποίοι έρχονται στα χέρια πάνω στην οδό της Αγίου Μελετίου ενώ η κυκλοφορία έχει διακοπεί λόγο των πυροβολισμών και το μηχανάκι του τραυματισμένου οδηγού να βρίσκεται στη μέση του δρόμου.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι τρομοκρατημένοι και ζητούν περισσότερη αστυνόμευση αφού είναι μια γειτονιά με πολλές οικογένειες και μικρά παιδιά όπου από τύχη δεν θρηνήσαμε κάποιο θύμα.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top