0
Να εξεταστεί κατ' αντιπαράσταση με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Βαρτζόπουλο ζήτησε από το δικαστήριο ο Ηλίας Κασιδιάρης, με τον πρώτο να μιλά για «αστειότητες και αθλιότητες». 

Για «αθλιότητες και αστειότητες» έκανε λόγο ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος απαντώντας στους ισχυρισμούς του Ηλία Κασιδιάρη.  


«Δεν ασχολούμαι με τις αστειότητες και τις αθλιότητες ενός καταδικασθέντος ναζί εγκληματία», απάντησε ο βουλευτής της Ν. Δ και πρώην γ.γ. Συντονισμού του κυβερνητικού έργου, επί κυβέρνησης Σαμαρά, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου. 

Κασιδιάρης: Προσκομίζω ένα νέο συγκλονιστικό στοιχείο

Νωρίτερα, ο καταδικασμένος Ηλίας Κασιδιάρης, αρκετό καιρό μετά το τέλος της αποδεικτικής διαδικασίας, αφού ζήτησε το λόγο από το δικαστήριο τόνισε: «Προσκομίζω ένα νέο συγκλονιστικό στοιχείο που υπάρχει στη δικογραφία αλλα έχει διαφύγει της προσοχής του δικαστηρίου. Υπάρχουν κρίσιμες και παράνομες κυβερνητικές παρεμβάσεις» ανέφερε στη δήλωσή του στο Εφετείο ο Ηλίας Κασιδιάρης, και συνέχισε:

«Εμφανίζεται επανειλημμένως τηλεφωνικός αριθμός, ο οποίος συνδέεται με ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα της τότε κυβερνησης Σαμαρά, ανήκει στη Γενική Γραμματεία Συντονισμού Κυβερνητικού Έργου και πιστώνεται στον Δημήτριο Βαρτζόπουλο, που είναι ο εξ απορρήτων του τότε πρωθυπουργού.

Δυο μέρες πριν τη δολοφονία, (16/9/2013), αυτός ο άνθρωπος μιλάει με πρόσωπο που έχει επικοινωνία με τον καθ' ομολογίαν δράστη. Και δεν είναι μόνο δύο μέρες πριν από τη δολοφονία, έχει τηλεφωνικές επιικοινωνίες και μηνύματα και πιο πριν. Ως κατηγορούμενος ζητώ να διαλευκανθεί η υπόθεση ακόμα και αυτή την κρίσιμη ώρα. Το δικαστήριο έχει υποχρέωση να αποδείξει και την ενοχή αλλα και την αθωότητα των κατηγορουμένων. Αυτή τη στιγμή έχει καταστραφεί η ζωή μου κυριολεκτικά για ένα έγκλημα που το έχω καταδικάσει από την πρώτη στιγμή και δεν έχω καμία σχέση.

Συντάσσομαι με την εισαγγελική πρόταση για την αθώωση όλων των κατηγορουμέων και ζητώ ο εν λόγω κυβερνητικός παράγοντας, που σας έδωσα όλα τα στοιχεία, να έρθει εδώ για να εξηγήσει τι έλεγε στην προκειμένη περίπτωση με τον άνθρωπο που μετά τη δολοφονία μιλούσε με τον καθ' ομολογίαν δράστη και να εξεταστεί κατ' αντιπαράσταση μαζί μου».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top