0
Σε καραντίνα έχουν τεθεί οι αστυνομικοί  διμοιρίας της Αστυνομίας Φθιώτιδας, που πήραν μέρος στα έκτακτα μέτρα για τη Δίκη της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα, έξω από το Εφετείο.

Συγκεκριμένα, αστυνομικός ο οποίος συμμετείχε στην επιχείρηση, επέστρεψε την Κυριακή στη Λαμία και παρουσίασε ήπια συμπτώματα. Το rapid test που έκανε τη Δευτέρα έδειξε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, ενώ για να σιγουρευτεί, την Τρίτη έκανε και μοριακό στο Νοσοκομείο Λαμίας, για το οποίο αναμένει να βγουν τα αποτελέσματα αύριο.  

Αμέσως σήμανε συναγερμός στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, με συνέπεια ο ίδιος και οι συνάδελφοί του (περί τα 30 άτομα) να έχουν μπει σε καραντίνα, καθώς συμπεριλήφθηκαν και οι αστυνομικοί που έλαβαν μέρος στα μέτρα στη Δομή της Ριτσώνας και ήταν μαζί στο λεωφορείο. Θετικό κρίνεται το γεγονός πως ο συγκάτοικος του αστυνομικού έκανε επίσης τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό, ενώ αύριο θα υποβληθούν σε τεστ και οι υπόλοιποι άνδρες της διμοιρίας.


Σε δηλώσεις που έκανε στο protothema.gr για το ζήτημα ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, Νίκος Τριανταφύλλης, ανέφερε τα ακόλουθα: «Είμαστε κοντά στους συναδέλφους μας. Αύριο θα υποβληθούν σε τεστ κα οι υπόλοιποι αστυνομικοί της διμοιρίας κι ελπίζουμε σε θετική έκβαση». 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top