0
Ο Γιώργος Τράγκας μίλησε στην εκπομπή του σχετικά με τα παρατεταμένα μέτρα εναντίον του κορωνοϊού, τα οποία δεν δείχνουν να τελειώνουν, και πως όλη αυτή η τρομοκρατία έχει δημιουργηθεί για να περάσει η κυβέρνηση τα οικονομικά μέτρα που έρχονται.


«Το χρέος θα φτάσει 200% του ΑΕΠ - Χιλιάδες επιχειρήσεις θα κλείσουν-η ανεργία θα εκτοξευτεί στα ύψη τόσο εδώ, όσο και σε όλη την Ευρώπη

Όπως μάθαμε, άλλη μία ασιατική γρίπη, πολύ ελαφρότερη, με πολύ λιγότερα θύματα έκανε το γύρω του κόσμου. Ξεστήνονται το ένα μετά το άλλο όλα τα υπαίθρια νοσοκομεία. Όπως μάθαμε να ζούμε με τους σεισμούς, θα μάθουμε να ζούμε και με τον covid-19. Όπως μάθαμε να ζούμε με το AIDS, τον καρκίνο και τις καρδιοπάθειες, θα μάθουμε να ζούμε και με τον κορωνοϊό. Δεν πρέπει να αφήσουμε τις δουλειές μας. Δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε τα συνταγματικά και ατομικά δικαιώματά μας. Η ζωή επιστρέφει σε όλο τον πλανήτη.

Η Ευρώπη επιστρέφει στην κανονικότητα. Χιλιάδες Αμερικανοί διαδηλώνουν κατά της καραντίνας. Εδώ στην Ελλάδα, για άγνωστους λόγους, με μηδενικά κρούσματα, ο ελληνικός λαός παραμένει σε απομόνωση, η ελληνική τηλεόραση εξακολουθεί εντελώς δονκιχωτικά να μονομαχεί με τον κορωνοϊό, αλέθοντας άπειρες ποσότητες υπερβολής και τα gossip περιοδικά, ασχολούνται με το διαζύγιο του Χαρδαλιά, τη 19χρονη καλλονή κόρη του και τις δηλώσεις διαφόρων κυριών του my style rocks και των τηλεοπτικών πλατό, που δηλώνουν ότι ο Τσιόδρας είναι ό,τι καλύτερο τους έχει συμβεί.

Περιττό να σας πω, ότι ο Μητσοτάκης στο πλαίσιο των μηνυμάτων του Αποστόλου Παύλου και της ενάρετης αναγέννησης του κράτους, είναι εξώφυλλο στο HELLO, μαζί με την κόρη του. Δεν πήρε το μάτι μου, πουθενά στα gossip περιοδικά –τουλάχιστον μέχρι στιγμής – τον κο Σύψα και τον κο Μόσιαλο.

Η Γερμανία άνοιξε τα καταστήματά της. Η Ιταλία τα εργοστάσιά της. Η Ισπανία τις κατασκευές της και πολλά καταστήματα στη Μάλαγα και στη Μαρμπέγια. Ανοίγουν τα μαγαζιά στην Τσεχία. Επίσης, σταδιακά ανοίγουν οι δουλειές σε Δανία, Αυστρία και γενικά στη Σκανδιναβία και στην Ευρώπη στο σύνολό της.

Εδώ στη δική μας Δανιμαρκία, κάτι πολύ νοσηρό πρέπει να συμβαίνει. Κάτι που λογικά δεν έχει σχέση με την ξαφνική προστασία των Ελλήνων πολιτών που εγκαταλείφτηκαν επί 10 μνημονιακά έτη, στις χειρότερες συνθήκες διαβίωσης και στη μείωση του προσδόκιμου ζωής.

Εδώ έχουμε μηδενικά κρούσματα. Όπως συμβαίνει και σε όλη την περιοχή των Βαλκανίων. Μάλιστα – όπως σας έλεγα χθες – στη Σερβία έχουν καταγράψει 122 νεκρούς, στη Βουλγαρία 43, στην Αλβανία 26, στα Σκόπια 54, στην Κροατία 47 και στη Βοσνία 49.

Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τον κορωνοϊό ή άλλες ασθένειες, αλλά κυρίως σε ό,τι αφορά τα συνταγματικά και ατομικά δικαιώματά μας. Τα προσωπικά δεδομένα μας, τα ψηφιακά πιστοποιητικά και τον εντοπισμό που θέλουν να φέρουν στη ζωή μας, ο κος Μπιλ Γκέιτς, ο κος Σόρος και μερικοί άλλοι με στενότατες διασυνδέσεις – εδώ στην Αθήνα – με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, το συγκρότημα του ΣΚΑΙ και ορισμένους άλλους πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες.

Σήμερα, θέλω θερμά – θερμότατα- να παρακαλέσω, να ικετέψω, τους διακεκριμένους Έλληνες γιατρούς, τους πνευμονολόγους του Σωτηρία, την κα Κοττανίδου, την κα Γκάγκα, τον διακεκριμένο καθηγητή κο Γώγο, τον κο Βατόπουλο και άλλους σοβαρούς ανθρώπους που μας ενημέρωσαν όλο αυτό το διάστημα, να μας απαλλάξουν από τον ζόφο που φέρνει η πολιτική σκοπιμότητα.

Πρέπει, αυτοί που ανέφερα και άλλοι, να πουν προς την πλευρά του κου Μητσοτάκη αλλά και σε όλα τα φλεγόμενα και παραληρούντα μέσα ενημέρωσης, που αμείβονται αδρά, για να μείνουμε όσο μπορούμε περισσότερο στο σπίτι, ότι σε αυτή τη φάση, η κρίση του κορωνοϊού – όπως συνέβη και στο παρελθόν με άλλες επιδημίες – έληξε. Χάρη στους λαμπρούς Έλληνες γιατρούς και στα θεραπευτικά πρωτόκολλα που εφαρμόζονται – τα πρωτόκολλα της Μασσαλίας, συν η κολχικίνη, συν η αντι-ιντερλευκίνη – σηκώνονται όλοι οι ασθενείς όρθιοι. Ο ένας μετά τον άλλον φεύγουν από τις ΜΕΘ.

Κάποια στιγμή, η ένωση πνευμονολόγων Ελλάδος, η ένωση Λοιμωξιολόγων, πρέπει να φωνάξουν προς την πλευρά της κυβέρνησης, ότι δεν χρειάζεται άλλο κάρβουνο στη ζωή μας. Κάθε μέρα που περνάει, η χώρα καταστρέφεται. Το χρέος μεγαλώνει. Χιλιάδες επιχειρήσεις θα κλείσουν. Εκατοντάδες χιλιάδες λιμοκτονούντες θα στραφούν κατά του Μητσοτάκη και όλων αυτών που φέρνουν αυτή την οικονομική κρίση. Ο ιός υπάρχει, όπως υπάρχει και ο καρκίνος, η καρδιοπάθεια, οι ενδονοσοκομειακές θανατηφόρες λοιμώξεις, το AIDS, η φυματίωση και όλες οι ασθένειες.

Όλη η Ελλάδα κουβεντιάζει, πού θα το πάει ο Μητσοτάκης και πόσο θα κρατήσει αυτός ο ζόφος. Ήδη η τριπλέτα Τσιόδρα, Σύψα και Μόσιαλου, μιλώντας για το φάρμακο που θα έρθει σε μήνες και το εμβόλιο που θα έρθει σε δύο χρόνια, έχουν διασπείρει τέτοιο φόβο στην αγορά, που η φτωχή πατρίδα μας, θα οδηγηθεί σε αλλεπάλληλους δανεισμούς, σε καινούργια μνημόνια και σε επιδημία πείνας, που όμοιά της θα έχει να γνωρίσει η Ελλάδα, από την πρώτη μετακατοχική περίοδο.

Είναι πολύ νοσηρό, πολύ άρρωστο, να εφαρμόζεις ασκήσεις παθητικοποίησης πάνω σε ένα λαό, ο οποίος υπέστη τα πάνδεινα επί 10 έτη.

Αυτή την ώρα, επιδιώκεται, όχι η σωτηρία της ζωής των ανθρώπων αλλά η πλήρης υποδούλωση του μυαλού και της ψυχής τους, προκειμένου να περάσουν τα μέτρα που έρχονται.

Τα μεγαλύτερα ξένα περιοδικά και οι εφημερίδες, γράφουν για την απελπισία των Ελλήνων ξενοδόχων, λόγω κορονοϊού. Όπως λέει το Spiegel, ο κορονοϊός διαλύει την τουριστική βιομηχανία μας και σηκώνει στα ύψη τους αριθμούς των ανέργων. Η Γερμανική οικονομική εφημερίδα handesblatt, προβλέπει ότι θα αυξήσουν υπέρμετρα το νέο δανεισμό, όπως γίνεται σε καιρό πολέμου. Η Handelsblatt, σε άρθρο της με τίτλο: «δραματική διόγκωση του χρέους διεθνώς», τονίζει ότι σύμφωνα με το ΔΝΤ, το χρέος της Ελλάδας το 2020, από 179% του ΑΕΠ, θα πάει 200%.

Ο Μητσοτάκης, θα έπρεπε να τρέχει, για να ανοίξει τις δουλειές, για να μπορέσει ο κόσμος να φάει ψωμί. Πραγματικά είναι άρρωστος – και όχι από κορωνοϊό – όποιος πιστεύει, ότι μπορεί με τον ιό της φοβίας και βάζοντας πότε το Μόσιαλο και πότε τον Τσιόδρα να σπέρνουν φόβο και πανικό, να κρατήσει εκατομμύρια πεινασμένων και ανέργων Ελλήνων. Αυτά που λένε, Μόσιαλος – Τσιόδρας και Σύψας, δεν αφορούν τον κορωνοϊό αλλά το πώς θα παταχθεί η κοινωνική αντίδραση απέναντι στην πείνα που έφεραν τα δρακόντεια μέτρα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, έγκυρων ευρωπαϊκών εντύπων, σχεδόν 60 εκατομμύρια θέσεις εργασίας, θα κινδυνεύσουν στην ευρωπαϊκή ένωση και τις ΗΠΑ. Εδώ στην Ελλάδα υπολογίζεται, ότι οι πρόσθετοι άνεργοι θα είναι από 230.000 έως 350.000.

Προκειμένου να ελεγχθεί πολιτικά η κατάσταση, παίζεται ακριβώς το ίδιο προπαγανδιστικό παιχνίδι με το επιχείρημα της εθνικής αναγκαιότητας, όπως συνέβη και με την εισαγωγή του μνημονίου.

Και τότε πρωταγωνίστησαν τα τηλεοπτικά δίκτυα στην Ελλάδα, με πρώτο τον ΣΚΑΙ και δεύτερο το MEGA. Αυτή τη φορά όμως, δεν θα είναι πολύ εύκολο, διότι η ρευστοποίηση των ιδιωτικών περιουσιών σε συνδυασμό με την αύξηση του χρέους, θα ενεργοποιήσουν πάλι το ηφαίστειο της ελληνικής κοινωνίας.

Αποκαλύπτεται σταδιακά στις ΗΠΑ ο σκοτεινός ρόλος του Μπιλ Γκέιτς, του προέδρου του ΠΟΥ, Αιθίοπα κου Γκεμπρεγέσους και του Πεκίνου. Ο κος Γκέιτς, ο οποίος συνεχάρη τον Μητσοτάκη για την πλατφόρμα “Greece from home” προκάλεσε το ενδιαφέρον του Γενικού Εισαγγελέα των ΗΠΑ, του κου Γουίλιαμ Μπαρ. Ο Γενικός εισαγγελέας, μιλώντας σε προσφιλή εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης, εξέφρασε την ανησυχία του για τα ψηφιακά πιστοποιητικά και τον εντοπισμό ατόμων που θέλει ο κος Γκέιτς.

Ο δισεκατομμυριούχος που μαζί με το ίδρυμα Σόρος και το ίδρυμα Κλίντον καταδιώκουν τον πρόεδρο Τραμπ, γιατί θέλει πίσω τις βιομηχανίες και τις δουλειές στην Αμερική, επιδιώκει ένα παγκόσμιο κράτος που θα έχει τον απόλυτο έλεγχο των πολιτών του, σε ό,τι αφορά τις σκέψεις τους, τις μετακινήσεις τους και τα υπάρχοντά τους.

Ο κος Γκέιτς, ο κος Σόρος και οι περίφημοι φίλοι της οικογένειας Μητσοτάκη και ορισμένων εκδοτικών συγκροτημάτων στην Αθήνα, επιθυμούν την παραχώρηση του πυρήνα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κάτι που βρήκαν την ευκαιρία να το απαιτήσουν με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού.

Ο Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ, κατηγόρησε ευθέως τον κο Γκέιτς (που του αρέσουν πολύ τα εμβόλια), για επιχείρηση παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως επίσης για παρεμπόδιση άσκησης των θρησκευτικών καθηκόντων από διάφορους κυβερνήτες, Δημοκρατικούς κυβερνήτες, σε πολιτείες των ΗΠΑ.

Για να αντιληφθείτε τι θέλει ο Γκέιτς και τι επιδιώκουν οι φίλοι του και στην Αθήνα, σύμφωνα με τον Εισαγγελέα των ΗΠΑ, το ίδρυμα του δισεκατομμυριούχου, τάσσεται υπέρ της ανάπτυξης ψηφιακών πιστοποιητικών, που θα βεβαιώνουν ότι οι Αμερικανοί πολίτες έχουν ανοσία σε αυτό τον ιό και ενδεχομένως σε άλλους. Περνώντας δηλαδή από τα αεροδρόμια, να γνωρίζει αυτός που ελέγχει το διαβατήριο, αν έχουμε περάσει στη ζωή μας κορωνοϊό ή Aids ή σύφιλη ή βλεννόρροια. Μάλιστα, όλα αυτά τα open society ιδρύματα, θέλουν και το γεω-εντοπισμό μας. Όπως είπε ο Αμερικανός ανώτατος εισαγγελέας, «ανησυχώ ιδιαίτερα για αυτή τη διολίσθηση, σε ό,τι αφορά την παραβίαση των προσωπικών ελευθεριών!».

Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ και γενικά η αμερικανική διοίκηση- όπως μαθαίνω- γνωρίζει όλα όσα έχουν συμβεί στο παρασκήνιο μεταξύ Πεκίνου – Γκέιτς και Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Η κυβέρνηση Τραμπ, δεν θα αφήσει να πάει η ανεργία στο 15%, επειδή το θέλουν τα γνωστά κέντρα της παγκοσμιοποίησης και οι Κινέζοι, που θέλουν την ανατροπή της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων. Θα υπάρξουν μέτρα διεθνούς απομόνωσης και οικονομικής καραντίνας εναντίον του Πεκίνου, που ευθύνεται για τη διάδοση του κορονοϊού.

Ο κος Τσιόδρας – σιγά σιγά – ως υγειονομικός πατερούλης, πέρασε χθες και στην απαραίτητη διατροφή που πρέπει να έχουν οι Έλληνες. Έχω σημειώσει, ότι μιλάει λιγότερο για τον κορωνοϊό ή ισόποσα και περισσότερο για την ενάρετη ζωή στο Άγιο όρος, τη μορφή του άκρατου ασκητισμού, την ενδοοικογενειακή βία, τις ενοχές που πρέπει να έχουμε απέναντι στον παππού και τη γιαγιά και από χθες χτύπησε μπιέλα και χάνει άφθονο λάδι, αφού πέρασε στον master chef. Είπε ότι πρέπει να αποφεύγουμε το κόκκινο κρέας, το αλάτι και τη ζάχαρη και πρέπει να στραφούμε προς τα φρούτα, τα όσπρια και τα ψάρια.

Φυσικά όλη η Ελλάδα, περίμενε να ακούσει πότε θα βγει από το ψυχιατρείο και πότε θα μπορέσει να αναπνεύσει και να ανοίξει το ταμείο του μαγαζιού.

Πρέπει να είναι, ιδιαίτερα πειραγμένος κάποιος, για να μην αντιλαμβάνεται τις ψυχικές ασθένειες που φέρνει, αυτός ο καταναγκασμός.

Και όχι μόνο τις ψυχικές ασθένειες αλλά και επιβαρύνσεις στον οργανισμό, που φέρνουν πλήθος ασθενειών, βαρύτερων του covid-19.

Βέβαια, διάσημοι καθηγητές, διαλύουν με άρθρα τους στο διεθνή Τύπο, όσες υπερβολές και πολιτικές σκοπιμότητες ακούγονται από το τρίο covid, δηλαδή τον κο Τσιόδρα, τον κο Σύψα και τον κο Μόσιαλο.

Σύμφωνα με τον δόκτορα Ρουσέλ που εργάζεται στη Μασσαλία, το πρόβλημα του covid-19 είναι υπερεκτιμημένο, δεδομένου – όπως ανακοίνωσε – ότι 2,6 εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από αναπνευστικές λοιμώξεις κάθε χρόνο.

Πρέπει να σημειωθεί – όπως λέει ο κος Ρουσέλ – ότι οι συστηματικές μελέτες άλλων κορονοϊών, έχουν διαπιστώσει ότι το ποσοστό των ασυμπτωματικών φορέων είναι ίσο ή και υψηλότερο από το ποσοστό των συμπτωματικών ασθενών.

Ο δόκτωρ Ντέιβιντ Κατς, Αμερικανός γιατρός, ιδρυτής του κέντρου πρόληψης του πανεπιστημίου του Γέιλ έγραψε : «είμαι βαθύτατα προβληματισμένος από το γεγονός ότι οι κοινωνικές, οικονομικές και δημόσιες συνέπειες αυτής της σχεδόν ολικής κατάρρευσης των σχολείων και των επιχειρήσεων και η απαγόρευση των συναναστροφών θα είναι μακρόχρονες και καταστροφικές. Ενδεχομένως σοβαρότερες από τις άμεσες επιπτώσεις του ίδιου του ιού. Η χρηματιστηριακή αγορά θα ορθοποδήσει αλλά πολλές επιχειρήσεις δεν θα ανακάμψουν ποτέ. Η ανεργία, η φτώχεια και η απελπισία που θα προκύψουν θα αποτελέσουν πρώτης τάξεως δεινά για την δημόσια υγεία».

Ο καθηγητής και διευθυντής του κέντρου έρευνας και πολιτικής λοιμωδών νόσων στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα, ο κος Μάικελ Όστερχομ εξετάζει τις συνέπειες της απονέκρωσης των γραφείων, σχολείων και εκδηλώσεων για ένα απροσδιόριστο διάστημα. Οι εργαζόμενοι θα εξαναγκαστούν να πάνε στο ταμείο ανεργίας.

Είναι εκπληκτικό το γεγονός, ότι στα ελληνικά νοσοκομεία υπάρχουν όλα τα απαραίτητα φάρμακα που σηκώνουν όρθιους τους ασθενείς και ο Μητσοτάκης συντρίβει με αυτό τον τρόπο την ελληνική οικονομία.

Από χθες, υπάρχουν πρόσθετες μεγάλες ελπίδες για την αντιμετώπιση των επιπλοκών του κορωνοϊού σε καρδιά και πνεύμονες με την κολχικίνη. Ο καθηγητής καρδιολογίας ο κος Στεφανάδης, έβγαλε τα πρώτα αποτελέσματα σε 60 ασθενείς. Η χορήγηση της κολχικίνης δείχνει ότι οι δείκτες φλεγμονής πέφτουν σημαντικά. Τα Ηωσινόφυλα πέφτουν. Επίσης, πέφτουν δείκτες όπως η Τροπονίνη που υποδηλώνει βλάβη στο μυοκάρδιο.

Η κολχικίνη θα βοηθήσει σημαντικά όλους τους ασθενείς με κορωνοιό που έχουν συνοδά προβλήματα με την καρδιά και γενικά όλους τους ασθενείς. Να επαναλάβω ότι ρίχνει τη φλεγμονή. Είναι πολύ φθηνό αντιφλεγμονώδες φάρμακο και συμβάλλει στην αντιμετώπιση της περικαρδίτιδας. Ο διακεκριμένος καθηγητής της καρδιολογίας και οι συνεργάτες του έκαναν διπλή τυφλή μελέτη παρατήρησης σε 120 ασθενείς, από τους οποίους οι 60 πήραν κολχικίνη.

Μαθαίνω ότι υπάρχει πιθανότητα να ξεσπάσει σκάνδαλο, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει πότε θα ανοίξει για εμάς η τουριστική περίοδος. Η κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει πολλά λεφτά, κρατικά λεφτά στους μεγαλοξενοδόχους για διαφήμιση, να τα μοιράσουν όπου γουστάρουν, καταργώντας τον ΕΟΤ. Όπως μου έλεγαν χθες πηγές της αντιπολίτευσης, αντί για τον ΕΟΤ θα χειριστεί τα λεφτά η Ανώνυμη Εταιρία που λέγεται marketing Greece και μάλιστα με αναθέσεις απευθείας και εξπρές, χωρίς κανένα διαγωνισμό και από ό,τι φαίνεται χωρίς όριο ποσού.

Αυτό μου λένε, είναι ένα φαγοπότι που στήνεται πάνω στα ερείπια της φετινής τουριστικής περιόδου. Εκτιμάται, ότι 1 εκατομμύριο εργαζόμενοι του τουρισμού είναι άνεργοι και ένα μεγάλο κομμάτι θα μείνει άνεργο. Θα μου πείτε, ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Η αντιπολίτευση και πηγές μέσα στον τουρισμό επιμένουν, ότι η κυβέρνηση προχωρεί σε παραβίαση κάθε έννοιας διαφάνειας και χρηστής διαχείρισης του δημοσίου χρήματος. Οψόμεθα...

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top