0
Σε μια  τουλάχιστον περίεργη δήλωση σχετικά με τις  φήμες περί «χρησιμοποίησης στρατού από την κυβέρνηση στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό», προχώρησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Πανος Ρηγας, ο οποίος προειδοποίησε ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα βρουν τον ΣΥΡΙΖΑ απέναντι.


Αιτία των φημών δηλώσεις κυβερνητικών αξιωματούχων ότι έρχονται σκληρότερα μέτρα σε ότι αφορά την περιορισμό της κυκλοφορίας και διαρροές ότι οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επαρκούν για τον έλεγχο των περιορισμών αυτών.

«Να μην διανοηθούν καν να κάνουν πράξη τις φήμες που προβάλλουν ΜΜΕ περί παρουσίας στρατού στους δρόμους, θα μας βρουν απέναντι, συλλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ και εμένα προσωπικά, είναι αδιανόητο να δούμε τέτοιες εικόνες σε μια δημοκρατική Πολιτεία», δήλωσε ο Πάνος Ρήγας.

Ο κ. Ρήγας, προέβλεψε ότι θα καταρρεύσει το σύστημα Υγείας και συμβούλευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να μην κρυφτεί πίσω από την ατομική ευθύνη των πολιτών» εάν συμβεί αυτό γιατί «οι πολίτες δεν φέρουν ευθύνη, συγκεκριμένοι είναι οι υπεύθυνοι κι έχουν όνομα: κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, Άδωνις Γεωργιάδης».

Αναμένεται η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα σχετικά.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top