0
Οι κρίσεις στην Πολεμική Αεροπορία αναμένονται με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον! 


Κι αυτό για να διαπιστωθεί αν θα γίνουν απ΄ αυτούς που πρέπει ή αν πράγματι τις έχει αναλάβει απόστρατος ανώτατος αξιωματικός, ο οποίος έχει βάλει λυτούς και δεμένους και πιέζει με εμμονή για την αποστρατεία στελεχών! Μπορεί να λένε από το ΥΠΕΘΑ ότι “δεν υπάρχει τέτοιο θέμα”, αλλά αυτό θα το μάθουμε από τη Τρίτη και μετά που θα αρχίσουν οι κρίσεις.

Προς το παρόν το μικρό κείμενο ενός σοβαρού απόστρατου είναι αρκετό:

“Οι φετινές κρίσεις στην ΠΑ θα πρέπει να έχουν και το χαρακτηριστικό μιας χώρας που βγήκε από το μνημόνιο. Η ηλικία πλέον δεν πρέπει να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα αποστρατείας ή όχι αξιωματικών. Όποιος δεν κάνει φεύγει. Το αστείο της προηγούμενης δεκαετίας είναι μικρός σε ηλικία να μην αποστρατευτεί πρέπει να εκλείψει. Η ΠΑ χρειάζεται στην ηγεσία της αξιωματικούς που υπήρξαν πολεμιστές, διοικητές, παραδεκτούς από όλο το προσωπικό. 

Οι προκλήσεις είναι μεγάλες και οι κρίσεις θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην αποτελεσματική αντιμετώπισή τους. Οι συμβάσεις που υπογράφτηκαν και αυτές που θα υπογραφούν είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσουν εξωθεσμικούς (εταιρείες, πρώην αρχηγούς) να επηρεάσουν τις κρίσεις. Θεωρούμε ότι και ο Α/ΓΕΕΘΑ και ο Α/ΓΕΑ έχουν γνώση. Άλλωστε με τις επιλογές τους θα πορευθούν”.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top