0
Το κυβερνητικό επιτελείο ανακοινώνει μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων τα οποία άλλους ικανοποιούν, άλλους όχι. 


Σ' όλα αυτά τα “πακέτα στήριξης” δεν υπάρχει ούτε μία λέξη για όσους ο πρωθυπουργός σ΄ ένα από τα διαγγέλματα των τελευταίων ημερών είχε υποσχεθεί ότι δεν θα τους ξεχάσει. Αναφερόμαστε στους στρατιωτικούς και στους αστυνομικούς που έδωσαν τη “μάχη του Έβρου”, με επιτυχία…

Μέχρι στιγμής υπάρχει μία δήλωση-ευχή του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, για το ενδεχόμενο να εξεταστεί η καταβολή ενός επιδόματος με τη μορφή “δώρου Πάσχα”, στο υγειονομικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. Μακάρι να πραγματοποιηθεί.

Οι υπόλοιποι στρατιωτικοί που είναι;

Στον Έβρο συμμετείχαν δυνάμεις που μεταφέρθηκαν από άλλες περιοχές της χώρας και σε τι συνθήκες “φιλοξενήθηκαν” οι στρατιωτικοί έχει ήδη δημοσιοποιηθεί. Από τις 28 Φεβρουαρίου, οι στρατιωτικοί συμμετείχαν σε μια επιχείρηση με μεγάλες δυσκολίες ,χωρίς καμία βοήθεια, τα πήγαν εξαιρετικά, αλλά πάλι διαπιστώνουν ότι τα ωραία λόγια, τα ευχαριστώ και οι εκδηλώσεις ευγνωμοσύνης, διαρκούν όσο η κρίση είναι σε εξέλιξη. Μόλις τα δύσκολα περάσουν , οι στρατιωτικοί οδηγούνται πάλι στη σκιά

Τουλάχιστον ας μην τους υπόσχονται ότι “δεν θα τους ξεχάσουν”, γιατί όση “ανοσία” κι αν έχουν αναπτύξει στα “φούμαρα”, όσο να ΄ναι κάποιοι μπορεί να πιστέψουν ότι αυτοί που χρόνια τώρα τους θεωρούν “δεδομένους” ,κάπως θα ΄χουν αλλάξει.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top