0
Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η αστυνομία για τη ληστεία που σημειώθηκε τη Δευτέρα στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, στη Χώρα του δήμου Πύλου-Νέστορος, με λεία 200.000 ευρώ.


Σύμφωνα με πληροφορίες του LawAndOrdr, στις έρευνες για τη ληστεία έχει εμπλακεί -από απόσταση για την ώρα- και η αντιτρομοκρατική, αφού από τους ειδικούς υπάρχει η βάσιμη εκτίμηση ότι η συγκεκριμένη ληστεία έχει χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε «χτυπήματα-απαλλοτριώσεις» τρομοκρατικών ομάδων για την ενίσχυση του «επαναστατικού ταμείου».

Ο «επαγγελματικός» τρόπος που έδρασαν οι ληστές, το γεγονός ότι έφεραν καλάσνικοφ με το οποίο πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό, η καλή οργάνωση του χτυπήματος και πολλά ακόμα επιμέρους στοιχεία συνηγορούν στην εκτίμηση ότι ενδέχεται να υπάρχει... «άρωμα» τρομοκρατίας, γι' αυτό και η αντιτρομοκρατική παρακολουθεί τις έρευνες κι όταν χρειαστεί θα στείλει κλιμάκιό της στην περιοχή.

Επιπλέον, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό το χτεσινό χτύπημα στην τράπεζα Πειραιώς να σχετίζεται με τη ληστεία που σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στα ΕΛΤΑ στη Θουρίας, απ' όπου οι ένοπλοι κουκουλοφόροι άρπαξαν πάνω από 100.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν, καίγοντας το αυτοκίνητο διαφυγής τους έξω από τη Μικρομάνη.

ΠΗΓΗ: lawandorder.gr

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top